Crna kronika

Dubrovačka ruta za europske ovisnike

Zadnjih tjedana svjedoci smo učestalih zapljena opojnih droga na području Dubrovačko-neretvanske županije.

U samo šest dana policija je u suradnji s carinom preduhitrila tri veće pošiljke marihuane na graničnim prijelazima Karasovići i Klek. No, zapljenjuju se i ostale vrste opojnih droga. Takve akcije ponukale su nas na pitanje koliko je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska imala zapljena opojnih droga u razdoblju pojačane turističke sezone, zapravo od 1. lipnja, jer je činjenica kako se dolaskom ljeta povećava broj ljudi na dubrovačkom području, a samim tim je i aktivnost policije veća.
 
 
Prema podatcima dobivenim iz PU saznali smo kako je u vremenu od 1. lipnja do 8. kolovoza izvršeno ukupno 197 zapljena raznih vrsta opojnih droga. Najveći broj zapljena, njih 118, odnosi se na marihuanu. Zaplijenjeno je tako čak 105,301 kg 'trave'. Osim marihuane tu su i amfetamin – speed, hašiš, heroin i tablete s liste opojnih droga.

Više o zapljenama droge na dubrovačkom području, možete pročitati u ovom broju dubrovačkog tjednika duList, koji je u prodaji od ovog utorka. 

Pročitajte još

Stornirala račune pacijenata, sebi u špag pospremila 4 tisuće kuna

Dulist

Požar u Zatonu lokaliziran

Dulist

NA KORČULI Otuđila nakit vrijednosti 20 tisuća kuna!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija