DuList INUrednički izbor

Dubrovačka lavica Karla Sentić korak bliže svom snu!

karla sentic 2 1

Dubrovačka lavica Karla Sentić svoj je nepokolebljiv duh i snagu pokazala svima kad se uhvatila u koštac s teškom dijagnozom i korak po korak izborila pobjedu. I potvrdila onu staru mudrost ‘što te ne ubije to te ojača’. I to doslovno. Ne samo ojača, već i pogura da slijediš svoje strasti i predano radiš na kreiranju života kakav želiš. Za sebe, ali i zajednicu.
Najprije je svladala fotografiju – svoju veliku ljubav, a onda je krenula dalje – usavršavati se. Iako Karla objektivom svog fotoaparata voli ‘hvatati’ razne motive, posebnu radost joj pričinja ovjekovječiti one najljepše trenutke za svakog roditelja. Tako su joj najdraži modeli djeca, posebno bebe.

Kako bi njeni foto uradci zadovoljili visoke standarde koje si je postavila u radu, Karla je u Zagrebu završila još jednu radionicu newborn fotografiranja. Na prvu se odlučila i, jasno, uspješno je savladala, prije dvije godine.
-Korak bliže mom snu da newborn fotografija postane nešto svakodnevno u Dubrovniku, a tako i da postane moj svakodnevni posao. Prije svega hvala odličnoj ekipi, upoznati tako divne cure i njihove priče je zbilja bilo posebno! – pohvalila se naša inspirativna sugrađanka na društvenim mrežama.
Mi joj želimo svu sreću i uspjeh u radu, a vama da uz Karlinu pomoć uokvirite najljepše trenutke sa svojim mališanima.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist