Grad

Dubrovačka kartica za građane od veljače 2016. godine

Posebna kartica namijenjena građanima Dubrovnika naći će se u upotrebi od veljače 2016. godine, javljaju iz gradske uprave.

Nositelj izrade Gradske kartice bit će javni prijevoznik Libertas, a uz svaku kupljenu karticu korisnici će dobiti i knjižicu sa svim potrebnim informacijama o pogodnostima koje mogu ostvariti. Cijena po kojoj će kartica prodavati iznosit će 600 kuna godišnje, odnosno 50 kuna mjesečno.

Nakon što je zaživio projekt turističke kartice DU Card, javila se ideja da se i građanima Dubrovnika ponudi slično rješenje. Projekt je prošle godine pokrenut Zaključkom Gradskog vijeća, pišu iz Grada.

Gradska kartica Grada Dubrovnika svojevrsni je pandan DU Cardu namijenjen građanima, ali i nadogradnja Libertasovog pokaza, kroz čiju kupnju građani već ostvaruju niz pogodnosti. Omogućit će građanima bolje, kvalitetnije i jednostavnije zadovoljavanje svakodnevnih komunalnih, socijalnih, kulturnih, zabavnih i drugih potreba koje Grad Dubrovnik osigurava putem svojih upravnih tijela, ustanova i društava u svojem većinskom vlasništvu, te drugih pravnih i fizičkih osoba s pomoću partnerskoga ugovornog odnosa.

Do sada je svoj interes za uključenjem u projekt iskazalo 40-ak različitih gospodarskih subjekata, koji će korisnicima Gradske kartice odobravati ugovorene popuste na svoje proizvode i usluge.

Pročitajte još

Donacijom Sebastiana Ćwika, vlasnika ‘Titove vile’, oprema se gruški dom umirovljenika

Dulist

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

Dulist

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija