Aktualno

Dubrovačka gastro kvaliteta za 26 ugostitelja

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uručio je danas oznaku Dubrovačke gastro kvalitete najboljim ugostiteljskim objektima u Dubrovniku i županiji.

Vlahušić je tom prilikom čestitao nagrađenima i istaknuo kako je važna promocija dubrovačke gastronomije među gostima i turistima. Najavio je i izgradnju Visoke ugostiteljske škole u Dubrovniku koja će surađivati s najboljom takvom školom u Parizu, kako bi se obrazovao kvalitetan ugostiteljski kadar koji je temelj turizma.

Kvaliteta ugostiteljskog proizvoda u Dubrovniku mora zadovoljavati najviše kriterije, a lokalna izvorna jela pripremljena na tradicionalan ili najmoderniji način, uz čuvena županijska vina, trebaju biti obilježje dubrovačkog ugostiteljstva.

Oznaku Dubrovačke gastro kvalitete primilo je dvadesetčetvero ugostitelja iz Dubrovnika, jedan iz Stona i jedan iz Metkovića.

Pročitajte još

Psihologinja Nanda Kalafatović: OK je ne biti OK u ovakvoj situaciji

Iva Dedo

DUBROVČANI O GOSPODARSKOJ KLIMI U GRADU U razdoblju koje dolazi morat ćemo raditi više za manje novaca

Iva Dedo

Napustio nas je gospar Boris Filičić!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija