Sport

Du Motion se neće održati ni ove godine

Du Motion se neće održati ni ove godine

Du Motion se neće održati ni u 2021. godini. Organizatori ove trkačke manifestacije o ovoj su odluci obavijestili javnost na Facebook stranici. Najavili su kako kreću s planiranjem Du Motiona u idućoj godini. Šesto izdanje Du Motiona tako bi se trebalo održati 30. travnja i 1. svibnja 2022. godine.

-2021. se dosad pokazala jednako izazovna kao i prethodna godina. Puna iščekivanja, puna pitanja na koja nema jednostavnih odgovora… Hoćemo li ili nećemo biti u mogućnosti organizirati Du Motion 2021. godine, ono je koje smo si najčešće postavljali. Kao što se i sami svjesni, pandemija COVID-19 i dalje sa sobom nosi previše nepoznanica i situacija se ne popravlja tako brzo kao što smo se svi nadali. Zato smo nakon dugog i pažljivog promišljanja odlučili ostaviti iza sebe sve dosadašnje, slabašne nade u održavanje eventa u 2021. godini i krenuti s planiranjem Du Motiona u 2022. – nezaboravnog, sigurnog i bez kompromisa koji bi utjecali na njegovu kvalitetu – naglasili su u objavi. Trkačka manifestacija DuMotion tako se neće održati drugu godinu zaredom. Podsjetimo, prošlogodišnji DuMotion trebao se održati u travnju pa u rujnu, no zbog globalne pandemije koronavirusa cijeli je događaj otkazan.

Najavljuju dvije utrke
No, u kalendaru za 2021. godinu najavili su dvije manje utrke s ograničenim brojem sudionika. Riječ je o utrci ‘Runway Run’ u Zračnoj luci Dubrovnik koja će se održati 28. svibnja 2021. godine i utrka 10K na Sunset Beach Dubrovnik 24. listopada 2021. godine. Registracije za sve navedene utrke bit će otvorene sredinom travnja.

Inače, svi trkači koji su već registrirani za Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik imaju sljedeće mogućnosti. Mogu automatski prenijeti registracije na 6. izdanje Du Motion – Runners’ Dubrovnik u travnju 2022. ‘Ako ste već prenijeli registraciju u 2022., sada ne morate napraviti ništa’, naglašavaju.

Također, mogu prebaciti registracije na bilo koje od sljedećih izdanja (2023., 2024., 2025.) bez dodatne naknade. Isto tako, omogućeno je prebacivanje registracije na drugu osobu za bilo koje od sljedećih izdanja (2022.,2023., 2024.) bez dodatne naknade. ‘Ako odaberete ove mogućnosti, molimo vas da nas obavijestite do 31. prosinca 2021.’, ističu.

-Na kraju vam se svima zahvaljujemo na nevjerojatnoj neprekidnoj podršci. Radujemo se što ćemo vas ponovno moći dočekati u prekrasnom Dubrovniku kako bi zajedno slaviti trčanje, zajedništvo i prijateljstvo – naglašavaju iz Du Motiona.

Foto: Ilustracija – Du Motion 2019. godine

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist