Kultura

DSO i koncert majstor Darko Linarić u Dvoru

DSO i koncert majstor Darko Linarić u Dvoru

Dubrovački simfonijski orkestar najavljuje sljedeći koncert u utorak 23. rujna u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat. Nastupit će Komorni sastav DSO-a na čelu sa koncert majstorom Darkom Linarićem.

Na programu su djela:

A. Corelli: SARABANDE, GIGUE E BADINERIE
L. Boccherini: NOĆNA MUZIKA NA ULICAMA MADRIDA
W. A. Mozart: DIVERTIMENTO U D DURU, K.136
B. Britten: JEDNOSTAVNA SIMFONIJA, op. 4

Informacije, rezervacija i prodaja karata u uredima Orkestra u Slanici (Revelin), na tel. 417 110, mob. 099 2211 585, e-mail sales@dso.hr, u turističkoj agenciji Stradun TIC, Placa bb, na tel. 323 350, u turističkoj agenciji Perla Adriatica, Frana Supila 2 na Pločama, na tel. 422 766, u Kulturno-informativnom centru Luža, kao i na ulazu jedan sat prije početka koncerta.

O koncert majstoru:

DARKO LINARIĆ je rođen u Karlovcu 1947. godine. Studirao je u Ljubljani violinu u klasi prof. Leona Pfeifera. Bio je koncert majstor Slovenske filharmonije od 1976. – 1994. godine. Istovremeno je bio i prva violina Gudačkog kvarteta Tartini koji je osnovan 1986. godine. Zatim postaje koncert majstor u KSO (Kärntner Sinfonieorchester) u Klagenfurtu do 2013. godine kada dolazi u Dubrovnik i sada obnaša dužnost koncert majstora Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Pročitajte još

ZBOR BLASIUS NASTUPA U METKOVIĆU Slavlje se nastavlja!

Dulist

Glazbena radionica Sorgo započinje novi ciklus koncerata

Dulist

[FOTO] UNIŠTENJE U FLORI Prva samostalna izložba Josipe Vlašić u Dubrovniku

Dulist