Sport

Državne prvake, taekwondaše kluba Shark primila zamjenica gradonačelnika Tepšić

Drzavne prvake taekvondase kluba Shark primila zamjenica gradonacelnika Tepsic 1

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su u Velikoj vijećnici državne prvake i članove Taekwon-do kluba Shark. Prijemu su nazočile trenerice Daria Margeta i Sanja Rosandić.

Članovi dubrovačkog taekwon-do kluba Shark Roza Bukvić, Lea Katarina Capurso, Andrija Memunić, Karmen Tapalović, Lucija Mršić, Laura Obad, Iris Radulj i Nina Vukanović na državnom prvenstvu održanom u Novalji osvojili su osam zlatnih medalja u različitim kategorijama. Klub je predstavljao 31 natjecatelj, a u Dubrovnik je sveukupno stiglo 26 medalja, dok je ostvaren i sjajan klupski uspjeh koje je potvrdilo visoko 4. mjesto u poretku od 17. hrvatskih klubova.

Ispred Grada Dubrovnika čestitke na izvrsnom rezultatu uputili su zamjenica Tepšić i pročelnik Brčić, usuglasivši se kako klub Shark iz godine u godinu bilježi izvanredan napredak i kontinuitet.

– Vrijednost i upornost garantiraju uvijek najbolje rezultate, a to dokazuje broj medalja koje ste donijeli u naš grad. Možete biti ponosni na izvanredna postignuća, a kojima su prethodila brojna odricanja, naporni treninzi i svakodnevni rad. S ponosom ste predstavili Dubrovnik i kvalitetu dubrovačkog sporta na Pagu, a to neka vam bude motivacija za budućnost. Grad Dubrovnik stoji vjerno uz vas – riječi su zamjenice Tepšić upućene mladim taekvondašicama i taekvondašima.

Trenerica Rosandić ovom je prigodom zahvalila predstavnicima Grada na današnjem prijemu i praćenju svih dosadašnjih rezultata kluba Shark. Kazala je kako su u tijeku pripreme za međunarodno natjecanje u Bosni i Hercegovini, dodavši kako se nada dobrim rezultatima i nastavku nizanja uspjeha.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

VEČERAS U 18 S ovim sastavom Dalić napada Španjolsku

Dulist

ŠPANJOLCI O VATRENIMA ‘Hrvatska je kao ranjena zvijer, a Modrić je poput Rafe Nadala‘

Dulist

MODRIĆ DOBIO NEVJEROJATAN POKLON OD NOVINARA ‘Ovo je posebno. Stvarno si me dirnuo’

Dulist