Aktualno

Državljanin S. Makedonije ukrao torbu taksistu, podignuta kaznena prijava

Nakon što je policijskim službenicima Policijske postaje Dubrovnik u prijepodnevnim satima četvrtka pristupio 55-godišnjak i prijavio kazneno djelo krađe torbe, policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je krađu počinio državljanin Sjeverne Makedonije u dobi od 32 godine.

Naime, oštećeni je prijavio kako mu je prethodno tog dana, nepoznata muška osoba, kojoj je pružao usluge taxi prijevoza, sa zadnjeg sjedišta vozila otuđio torbu u kojoj se nalazilo 800 eura, 40 dolara, 2000 dinara, 5000 forinti, osobni dokumenti, zdravstvene i bankovne kartice, prometna dozvola vozila, ključevi vozila i bicikla, kutija s lijekovima i dioptrijske naočale.

-Već oko 16.20 sati na području Dubrovnika uhićen je osumnjičeni 32-godišnjak, stranac na privremenom boravku u Dubrovniku, koji je tijekom vožnje iskoristio nepažnju vozača i otuđio mu spomenutu torbu – ističu iz PU DN.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni muškarac je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Foto Ilustracija

Pročitajte još

NADZOR VOZAČA Sutra policija pojačano na cestama!

Dulist

U SUBOTU Otkriva se mural dubrovačkom branitelju Cvijetu Antunoviću!

Dulist

‘DOBRI DUH HNK KONAVLJANIN’ Napustio nas je Ivan Čeliković

Dulist