Zanimljivosti

DRUŽENJE I USPOMENE Nekadašnji učenici OŠ Nikica Franić proslavili 50. godina od završetka škole

Proslave godišnjica mature nakon završene srednje škole svima su draga prigoda za ponovno se susresti s prijateljima i kolegama te prisjetiti se lijepih dana zajedno provedenih u školskim klupama. Neki ipak obilježavaju i završetak osnovne škole pa su se tako ove subote na Komardi okupili učenici 8. B razreda, generacija 1968./1969. godine, nekadašnje Osnovne škole Nikica Franić, današnje OŠ Marin Držić kako bi proslavili 50. obljetnicu izlaska iz osnovnoškolskih klupa.

Mnoge lijepe uspomene podijelile su se tako u ugodnom druženju. Iako ih je te 1968. 8. B pohađalo 32, na proslavi ih se zbog raznih obveza, ali i zbog toga što mnogi od njih nisu više u Gradu, okupilo 14. Na večeri su tako bili Boris Aleksić, Blanka Altarac, Mirjana Barković, Nikola Beusan, Đuro Capor, Maja Gašić, Mato Gavranić, Ivo Ivušić, Tamara Munišić, Ljubo Perić, Dubravka Petrović, Miloš Šošo, Tonko Tomšić i Nedjeljko Vladić.

Kako je proteklo njihovo druženje, pogledajte u galeriji.

Pročitajte još

NOĆNI KLUB NA PRODAJU La Bombonera na tržištu za 1,6 milijuna eura

Dulist

BAJKOVITI PRIZORI Lazar Badanjac i Lukša Lukšić na najvišoj točki Hrvatske!

Dulist

Prošlo je 120 godina od postavljanja Bukovčeve kompozicije na strop teatra

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija