Zanimljivosti

Druga kreativna radionica Eko Omblića

Druga kreativna radionica Eko Omblića

Još jedan poziv iz Eko Omblića – Eko Centar Zeleno Sunce poziva sve zainteresirane na kreativnu božićnu radionicu u njihovom centru. Poziv prenosimo u cijelosti.

"Nakon naše  prve uspješne kreativne božićne radionice u ovom mjesecu-mjesecu darivanja, pozivamo vas  na našu drugu kreativnu božićnu radionicu koja će se održati 14. prosinca od 16 do 18.30 sati u našem malom Eko centru Zeleno Sunce u Mokošici, Od izvora 74.

 Na našoj drugoj kreativnoj božićnoj radionici ćemo uz topli čaj i domaće kolačiće  zajedno  izrađivati božićne i novogodišnje ukrase i čestitke, koje što ćemo zajedno sa našim maslinovim uljem, narančinima, limunima i narančama poslati u paketićima u nekoliko  dječjih odjela bolnica u  Hrvatskoj uz nadolazeće blagdane!

Ujedno molimo sve naše sugrađane koji imaju viška narančina, limuna ili naranača u svojim vrtovima da odvoje nekoliko plodova za ovu humanitarnu akciju i jave nam se na naš Zeleni telefon Eko-Fon 020/453-850 ili na e mail: eco.omblici@gmail.com ili eko-centar@du.t-com.hr."

 "Dobro je činiti dobro!" – poručuju Eko Omblići.
 

Pročitajte još

ANTE CURAĆ Rekvijem za žrnovske petraleze

Dulist

OPUZENSKI OSNOVNOŠKOLCI U KUĆI BUKOVAC Učili o Vlahu Bukovcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist