Crna kronika

DRAMA U CRNOJ GORI U pucnjavi ubijen policijac, dubrovačke snage pojačano čuvale granicu

DRAMA U CRNOJ GORI U pucnjavi ubijen policijac, dubrovačke snage pojačano čuvale granicu

Prava drama odvijala se u nedjelju u crnogorskom mjestu Igalo. Ilegalni imigranti pucali su u službenika granične policije prilikom privođenja jer nisu posjedovali dokumente. Policijac je zadobio teške ozljede, pružena mu je pomoć u obližnjoj bolnici, no nažalost, podlegao je ozljedama.
Riječ je, naime, o dva muškarca i jednoj djevojci koji su se nakon pucnjave dali u bijeg. Policija je za njima intenzivno tragala i naposljetku ih pronašla u Sutorinskom polju, kako prenosi Tribun. O svemu je bila obaviještena i hrvatska policija. Iz Policijske uprave DN potvrdili su nam kako su zbog navedenog događaja pojačali nadzor na granici s Crnom Gorom.
-Do trenutka uhićenja osoba, provodili smo pojačano postupanje i kontrolu na granici jer smo imali informaciju da su pobjegli prema RH. Međutim, u međuvremenu su uhvaćeni u Crnoj Gori tako da nije bilo postupanja od strane hrvatske policije – rekla nam je glasnogovornica PU DN Davorka Bečić.
Inače, prilikom uhićenja u Sutorinskom polju, opet je došlo do pucnjave u kojoj je jedan od imigranata ranjen te mu je pružena pomoć. Navodno se radi o kosovskim državljanima.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist