Sport

DRAMA NA SUSRETU S JADRANOM Vodstvo Juga nezadovoljno suđenjem, trenerski dvojac zaradio žuti i crveni karton

DRAMA NA SUSRETU S JADRANOM Vodstvo Juga nezadovoljno suđenjem, trenerski dvojac zaradio žuti i crveni karton

U dramatičnom zadnjem kolu Prvenstva Hrvatske, Jug Adriatic osiguranje svladao je na bazenu u Gružu splitski Jadran, no samo jedan gol razlike nije bio dovoljan za osigurati prvu poziciju za doigravanje za prvaka. U srijedu navečer u Gružu su se, naime, sastale dvije najbolje momčadi. Jadran je prije ove utakmice imao 3 boda prednosti. Startnu jedinicu Jugu je mogla osigurati pobjeda od tri gola, a u igri su čak bila i dva gola razlike u slučaju da Splićani postignu manje od jedanaest golova. No ništa od toga budući da je utakmica završila s 11:10.
Inače, Jugaši su prvi put u večerašnjoj utakmici poveli tek nakon 3 minute i 50 sekundi četvrte četvrtine golom Kakarisa. No, Jadran je vrlo brzo izjednačio na 9:9. Tada, dvije minute i 37 sekundi prije kraja gol zabija Hrvoje Benić za 10:9, da bi na minutu i 14 sekundi prije kraja ponovno izjednačio Jadran. I 24 sekunde prije kraja gol za 11:10 dao je Maro Joković. Vodstvo Juga nije bilo zadovoljno suđenjem, a zbog čega su  zaradili crveni (Maro Balić) i žuti karton (Vjeko Kobešćak), dok je sportski direktor kluba Ognjen Kržić zbog izraženog nezadovoljstva ‘prognan’ na drugi dio tribine.
Za DuList je tek kratko prokomentirao kako ga je iznervirao kriterij suđenja.
-Htio sam samo ukazati na nelogične odluke sudaca – rekao je Kržić.
Utakmicu su sudili Šibenčani Dragan Štampalija i Tomislav Copić. Ovim 14. kolom zaključen je regularni dio sezone te nam predstoji doigravanje Prvenstva Hrvatske. U četvrtfinalu će Jugaši igrati protiv Korčulanskog plivačkog kluba.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist