GradPolitika

DOZNAJEMO Pero Vićan okrenuo leđa HDZ-u, dogovoreno izglasavanje nepovjerenja Frankoviću?!

DOZNAJEMO Pero Vićan okrenuo leđa HDZ-u, dogovoreno izglasavanje nepovjerenja Frankoviću?!

Na dubrovačkom Gradskom vijeću danas će po svemu sudeći doći do tektonskih poremećaja, odnosno najvjerojatnije se očekuje izglasavanje nepovjerenja aktualnom predsjedniku Gradskog vijeća Matu Frankoviću.
Naime, u jednom dubrovačkom hotelu niti dva sata prije sjednice sastali su se Pero Vićan (DDS), Valentin Dujmović (HNS), Matija Čale Mratović (HNS), Mladen Gojun (SDP), Olga Muratti (HSU) te Željko Raguž (Dustra).
Svi oni koji imalo poznaju dubrovačku politiku ovakva postava govori štošta, a prema informacijama s kojima raspolaže DuList dogovara se izglasavanje nepovjerenja HDZ-ovom predsjedniku Matu Frankoviću.
To ukratko znači i kako je Pero Vićan odlučio (ponovno) promijeniti dres što znači kako će Vlahušić u vijeću imati većinskih 14 ruku.
Prema informacijama DuLista ono što je presudilo je današnji izbor ravnatelja DSO-a kao i Kinematografa, no u prvom redu riječ je o broju koncesija za taksiste. Na Vićanovu želju da se raspiše gotovo stotinu novih koncesija, uz postojećih 200-tinjak, Franković nije htio pristati, prema svemu sudeći i pod cijenu pozicije predsjednika Gradskog vijeća.

Pročitajte još

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist