Aktualno

DOŠLO MOREM, OTIŠLO U ZRAK Spaljeno više od pola tone kokaina zaplijenjenog u Pločama

Došlo morem, a otišlo u zrak – napisali su na Twitteru iz Ministarstva unutarnjih poslova uz današnju akciju spaljivanja 505 kilograma kokaina koji su zaplijenjeni u Pločama.

– Danas je spaljeno 505 kilograma kokaina, vrijednosti 57 milijuna eura, koji je u travnju ove godine zaplijenjen u akciji policije i carine u Pločama. Događaj je osiguravala interventna policija – poručili su iz MUP-a.
Kokain kojega su policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u suradnji s djelatnicima Carinske uprave zaplijenili u Luci Ploče prethodno je morem stigao iz Južne Amerike.

Bio je to od početka ove godine već treći slučaj razbijanja lanca krijumčarenja kokaina koji morem pristiže u Republiku Hrvatsku nakon čega se dalje kopnenim putem distribuira u susjedne zemlje.

Zaplijenjeni kokain bio je vrlo visoke čistoće te je pronađen u kontejneru u kojem se prevozilo voće.

Foto: MUP

Pročitajte još

ANKICA ĆUIĆ I LUCE ČUČIĆ, UČITELJICE IZ HOTELA PARK U nijednom trenutku nismo dopustile da djeca osjete kako je nešto ‘loše’ u zraku

Mia Njavro Banić

Vatrogasci upozoravaju: ‘Oprezno s korištenjem božićnih dekoracija’

Dulist

Trebala im je 51, a skupili 54 tisuće kuna! Ekipa iz Verande heroji su ovih blagdana, a svima su poručili: ‘Hvala!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija