DuList PROMO

Donosimo vam prijedloge za last minute poklone!

Donosimo vam prijedloge za last minute poklone!

Stiže nam najljepše razdoblje u godini, a ljubav, smijeh i druženje s najdražima nešto je što ga obilježava i što bi trebalo biti najvažnije. No, ako želite nekoga razveseliti malim znakom pažnje, DuList vam donosi nekoliko prijedloga za odlične poklone koje možete kupiti u zadnji tren.

MARELLA DUBROVNIK – Savršen poklon za cure ili žene u vašem životu

Donosimo vam prijedloge za last minute poklone!

Pripadnice ljepšeg spola ove godine razmazite komadom odjeće iz Marella trgovine. Haljine, majice, jakne ili kaputi visoko-kvalitetnog talijanskog brenda – pobrinite se ovu zimu razveseliti vaše bolje polovice kako bi blagdane provele u stilu! Kao savršen poklon za cure ili žene u vašem životu tu su i Marella torbice, bezvre­menski modni dodatci koji upotpunjuju svaku kombinaciju. Butigu Marella posjetite na adresi Iva Vojnovića 71.

BLUKIDS – Svoje djevojčice i dječake obucite u najljepšu robicu

Donosimo vam prijedloge za last minute poklone!

BluKids trgovina savršeno je mjesto za kupnju poklona onim naj­mlađima. Svoje djevojčice i dječake obucite u najljepšu talijansku robicu. Pobrinite se da im ne bude hladno uz kapice, šalove i džemperiće te da budu ‘sređeni’ za obiteljski božićni ručak i ostala blagdanska slavlja. BluKids trgo­vina nalazi se na adresi Ulica Iva Vojnovića 71.

MIVA GALERIJA VINA – Raskošan izbor vina, pjenušaca, pića…

Donosimo vam prijedloge za last minute poklone!

Bliži se vrijeme blagdana i darivanja, a MIVAGalerija vina pripremila je raznolika prigodna pakiranja i bogatu ponudu pića. Raskošan izbor vina, pjenušaca, šampanjaca i žestokih pića te razni poklon paketi čine savršen poklon za one malo starije. Odaberite savršenu bocu za vaše proslave te je uparite sa svojim blagdanskim jelima ili jednostavno poklonite onim naj­bližima. Mnogi noviteti očekuju vas u MIVAGaleriji vina na istoj adresi – Ulica Iva Vojnovića 71.

BEEF SHOP DUBROVNIK – Prvoklasno meso iz Argentine, Urugvaja, Brazila…

Donosimo vam prijedloge za last minute poklone!

Ako tražite poklon zagurmana ili želite obogatiti svoj blagdanski stol visoko kvalitetnim mesom i najukusnijim namirnicama, posjetite Beef Shop boutique mesa na adresi Ulica Iva Vojnovića 71. Meso iz Argentine, Urugvaja, Brazila, Novog Zelanda, halal meso, austrijski Simental, američki Black Angus s najpoznatije goveđe farme Creekstone, Kobe govedina iz Japana (poznatija kao Wagyu), samo su dio ekskluzivne ponude za sve mesoljupce. Također, na policama hladnjaka možete pronaći i hrvat­ska mesa s farmi iz Slavonije i dalmatinske Zagore. Juneći gourmet chevapi i shish chevapi od stopostotnog mesa bez pojačivača okusa i aditiva je nešto što jednostavno ovih blagdana morate probati!

‘POVIJEST NOGOMETA U DUBROVNIKU’, ‘SVI VLAHOVI LJUDI’ I ‘MLJET, SADRŽAJ SREĆE’ – Knjige u izdanju DuLista

Donosimo vam prijedloge za last minute poklone!

‘Svi Vlahovi ljudi’ obljetničko je izdanje istkano od čudesne ljubavi i ufanja te neraskidive veze Grada i njihovog Parca, Vlaha. Festanjuli, trombunjeri, barjaktari, čuvari tradicije… Upoznavamo vas s onima koji su od svih 1050 zaokružili s nama 10 godina pod Parčevom moći.
Doktor Siniša Car redovito je zapisivao svoje misli o životu na otoku Mljetu na kojem je živio pet godina, a početkom pro­sinca prošle godine kolumne su pretočene u knjigu ‘Mljet, Sadržaj sreće’.
Knjiga ‘Povijest nogometa u Dubrovniku’ autora Željana Konsua u izdanju DuLista predstavljena je na 100. obljetnicu odigra­vanja prve službene utakmice u Dubrov­niku. U potpunosti posvećena počecima i razvoju dubrovačkog nogometa ova knjiga je savršen poklon za sve ljubitelje sporta.
Potražite vaš primjerak knjige u našoj redakciji (Ćira Carića 3) ili putem info@dulist.hr. Knjige također možete potražiti u Knjižari Algebra na Stradunu, adresa je Placa 8/9.

Foto: Ilustracija/ Shutterstock Images LLC

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist