Aktualno

DONOSIMO DJELIĆ BOŽIĆNOG DUHA Kameni dvori dostavljaju bronzin zelene menstre

Advent je vrijeme darivanja, a upravo darivanje i lijepa gesta svakoga posebno raduju. Iako će ovaj advent svima biti posebno izazovan zbog novih okolnosti, to ipak ne znači da tijekom njega i dalje ne možete uživati u čarima blagdana. A, uz blagdane uvijek vežemo i slasnu trpezu. Kako bismo vam uljepšali ovaj advent i nadolazeće blagdane, DuList će vas u suradnji s našim vrijednim OPG-ovcima i lokalnim butigama darivati košaricom njihovih proizvoda. Svježe povrće, meso, domaće ulje, sir i mlijeko, ali i razni za svakog od njih specifični specijaliteti koji će biti kao pravo iznenađenje, samo su dio proizvoda koji će vam biti na raspolaganju. Naše darivanje traje do 23. prosinca, a danas vas daruju Kameni dvori.

blank
Kameni dvori, odnosno obiteljsko gospodarstvo obitelji Mujo smjestilo se u Lovornom. Osim proizvodnje povrća i voća na vlastitom imanju, danas se ova obitelj bavi pružanjem usluge smještaja i prehrane u obnovljenoj, staroj konavoskoj kući koja datira još od 15. stoljeća.
Ovogodišnji Mirisi Božića se nastavljaju Danima konavoske zelene menestre i vina koji se održavaju od 19. do 23. prosinca kada konavoski agroturizmi, a među njima i Kameni dvori, pripremaju zelenu menestru, a vinari imaju promotivne cijene. Kameni dvori serviraju svoju zelenu menestru u modernoj ambalaži i dostavljaju na vašu kućni prag za objed ili večeru. Menestra i vina se mogu naručiti dan ranije na 098 913 4758 i 098 613 199.

blank
Za jednu čitateljicu ili čitatelja Kameni dvori će se pobrinuti za objed pa će im tako sutra biti dostavljen bronzin s dvije porcije zelene menestre i bocom vina po izboru.

blank

Jedino što trebate napraviti je u trenutku dnevne objave, u kojoj ćemo i predstaviti naše OPG-ovce, lokalne butige i njihove domaće proizvode, biti naš najbrži čitatelj ili čitateljica i poslati nam svoje podatke – ime i prezime te broj telefona na email nagradna@dulist.hr te tako postati naš sretni dobitnik.

Nadamo se da će vam naša adventska košarica uljepšati blagdane! Pozivamo ovim putem i ostale OPG-ovce da se priključe ovoj akciji i našim sugrađanima ponude svoju košaricu proizvoda jer prosinac je vrijeme darivanja i zajedništva.

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NAUTIČKA PATROLA 2021. ACI Marini Dubrovnik priznanje ‘Zlatni vez gastronomije’

Dulist

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija