Aktualno

DONOSIMO DJELIĆ BOŽIĆNOG DUHA Diskont Stanić daruje s vrijednom blagdanskom košaricom

DONOSIMO DJELIĆ BOŽIĆNOG DUHA Diskont Stanić daruje s vrijednom blagdanskom košaricom

Advent je vrijeme darivanja, a upravo darivanje i lijepa gesta svakoga posebno raduju. Iako će ovaj advent svima biti posebno izazovan zbog novih okolnosti, to ipak ne znači da tijekom njega i dalje ne možete uživati u čarima blagdana. A, uz blagdane uvijek vežemo i slasnu trpezu. Kako bismo vam uljepšali ovaj advent i nadolazeće blagdane, DuList će vas u suradnji s našim vrijednim OPG-ovcima i lokalnim butigama darivati košaricom njihovih proizvoda. Svježe povrće, meso, domaće ulje, sir i mlijeko, ali i razni za svakog od njih specifični specijaliteti koji će biti kao pravo iznenađenje, samo su dio proizvoda koji će vam biti na raspolaganju. Naše darivanje traje do 23. prosinca, a ovog puta daruje vas Diskont Stanić!

DONOSIMO DJELIĆ BOŽIĆNOG DUHA Diskont Stanić daruje s vrijednom blagdanskom košaricom

Ove su se godine ponešto promijenila pravila igre – ostajemo doma čuvajući sebe i svoje ukućane. Pa ipak, to ne znači da naš blagdanski stol ne može biti bogat. Stoga planirajte na vrijeme i sa svojim ukućanima pripremite pravu božićnu gozbu! Diskont Stanić, osim u web shopu, posebnu božićnu ponudu sve do 6. siječnja donosi i u svoje dvije maloprodaje u Dubrovniku: Andrije Hebranga 41 i Gornja Čibača 16.

Za predjelo poslužite plate

Svi ćemo se složiti da je izgled hrane koju poslužujemo jednako bitan kao i okus, osobito kada se radi o svečanom ručku ili večeri u blagdansko doba. Uz vrhunske namirnice već narezane i spremne za dekoraciju ne morate gubiti dodatno nepotrebno vrijeme na pripremu već možete u par jednostavnih koraka pripremiti platu da izgleda neodoljivo. U Diskontima Stanić možete pronaći sve što možete zamisliti, a što će pristajati svakom ukusu. Od gurmanskog pršuta, dimljene slanine, slavonskog kulena i čajne salame pa sve do raznih vrsta sireva, od onih tvrdih delikatesnih, poput popularnog Planinskog sira pa sve do mozzarelle. Uz ove namirnice oduševit ćete svako nepce, a vaš blagdanski stol izgledat će naprosto savršeno.

Uživajte u blagdanima u krugu ukućana i toplini doma uz najfinije delicije!

Jedino što trebate napraviti je biti naš najbrži čitatelj ili čitateljica i poslati nam svoje podatke – ime i prezime te broj telefona na email nagradna@dulist.hr te tako postati naš sretni dobitnik.

Nadamo se da će vam naša adventska košarica uljepšati blagdane! Pozivamo ovim putem i ostale OPG-ovce da se priključe ovoj akciji i našim sugrađanima ponude svoju košaricu proizvoda jer prosinac je vrijeme darivanja i zajedništva.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist