Aktualno

DOMUS CHRISTI Proslava Međunarodnog dana starijih osoba

DOMUS CHRISTI Proslava Međunarodnog dana starijih osoba

Ove godine posebna pozornost posvećena je proslavi Međunarodnog dana starijih osoba u Domu za starije i nemoćne osobe Domus Christi.

Obilježavanje je započelo prethodnog tjedna raznim posjetama i radionicama. U petak su korisnici posjetili Dom za starije i nemoćne osobe Konavle gdje su uz zajedničko druženje, ples i obilazak doma svi zajedno uživali.

Jutros je Dom posjetio gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa svojim djelatnicima, a proslava je završena prigodnim predavanjem koje je održano danas poslijepodne u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Domus Christi. Predavanje su održali: dr. Antonija Sokal, kao predstavnica Udruge Katarina Zrinski, zatim gđa. Marica Miletić, ravnateljica Doma za starije Dubrovnik i ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Domus Christi gđa. Mirjana Vujnović. Tema predavanja odnosila se na aktivno starenje  i prikaz usluga za starije osobe na području grada Dubrovnika.

Nakon predavanja gosti i korisnici uživali su u prigodnom tratamentu u portunu Doma i zajednički, uz neizostavnu harmoniku i ples korisnika obilježili ovogodišnji Međunarodni dan starijih osoba.

Pročitajte još

PROMETNA U KUPARIMA Ozlijeđena osoba prevezena u bolnicu

Dulist

OD IDUĆEG TJEDNA Liječnici će imati pravo prijaviti pacijente privremeno nesposobnima za vožnju

Dulist

GORAK KRAJ ‘Novi Europski Bauhaus’ izostavio Dubinu iz projekta, iz kluba poručili: Uprava TUP-a gurnula nas je u stečaj

Dulist