DuList IN

Domenica Žuvela natjecat će se u showu ‘Ples sa zvijezdama’

Domenica Žuvela natjecat će se u showu 'Ples sa zvijezdama'

Na Novu TV se vraća “Ples sa zvijezdama”, a u sowu ćemo kao jednu od natjecateljica gledati i pjevačicu Domenicu Žuvelu.

“Ples je za mene umjetnost koja je usko povezana uz glazbu. Osobno ples vezujem uz dobru energiju, društvo, izlaske i koncerte koji nam svima jako fale”, kazala je DNEVNIK.HR Domenica koja je na audicijama pokazala da je prirodno nadarena za ples.

“Iznenadila sam se na audiciji kada su mi rekli da mi leže standardni plesovi, tako da ću im vjerovati na riječ. Inače, mislim da su mi možda za nijansu draži latino plesovi, jer su atraktivniji”, priznala nam je.

A postoji li neki stil kojeg se pribojava?

“Ne bi ništa istakla dok ne probam sve”, kaže, a u natjecanju se planira osloniti i na svoje tajne adute.

“Mislim da sam jako strpljiva, pažljiva i željna učenja. O prolasku ovisi puno faktora, ali najbitnije je krenut”, nadobudna je Domenica.

Neka velika očekivanja, priznaje, još nema jer se upušta u nešto novo i nepoznato.

“Prvi put sudjelujem u ovakvom tipu zabavnog showa, pa sam zapravo jako uzbuđena jer još uvijek ne znam što me zapravo tamo čeka. Mislim da je ovo izvrsna prilika za upoznat nove ljude, naučiti nešto novo i korisno. Za mene je ovo definitivno izbacivanje iz komfor zone, ali mislim da sam na to spremna. Sretna sam što sam dobila takvu priliku i uvjerena sam da će mi ovo biti iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Veselim se to sve dijeliti sa svojim budućim plesnim partnerom kojeg ću tek upoznati, a nadam se samo da ćemo zajedno puno toga naučiti i još više se zabaviti što je zapravo i cijela poanta showa!”, smatra pjevačica.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist