DuList IN

Domenica najavila koncert u Areni Zagreb za 2030. godinu!

Domenica najavila koncert u Areni Zagreb za 2030. godinu!

Pjevačica Domenica Žuvela napravila je nešto na što nismo dosad naišli u glazbenom svijetu. Najavila je koncert u Areni Zagreb, ali koji će se dogoditi tek za 8 godina, točnije u studnom 2030. godine.

– ’…ovo već je ozbiljno, vise nije naivno-no-no-no…’ samo da vas pitam, di ste 8.11.2030.? Imate li kakvih planova? – istaknula je Domenica na Instagramu.

-Bit će to veliki spektakl koji će objediniti sve što sam dosada napravila, ali i ono što vam tek spremam idućih godina. Puno je neostvarenih ideja i planova pa da samo polovinu ostvarim bit će koncert za pamćenje – sigurna je Domenica koja je već proširila tim ljudi s kojima radi na ovom projektu.

-Prve reakcije tima bile su da je to iznimno smjelo, da sam hrabra, a onda kako smo više razgovarali o koncertu i malo prebirali po počecima i svemu što smo dosada napravili, zaključak je čak bio i da sam suzdržana – dodaje Domenica.

Nikada se nije vidjela izvan glazbe i smatra glazbu svojim životnim pozivom. Ova magistrica glazbene kulture uživa u karijeri koju strpljivo gradi, ulaže u nju silnu energiju i nijednog trenutka nije požalila što se odlučila za pjevačku karijeru. Uvjerena je da će u ovih osam godina koliko ju dijeli od koncerta u Areni, kao i dosada postupno graditi svoju glazbenu priču kojoj će puna Arena biti prirodan nastavak,.

-Neki su mi rekli da sanjam. A ja znam da se točno tako sve mora dogoditi. Da sam dopustila negativi da prevlada ne bi nastavila sa slatkim odricanjima koja podrazumijevaju jako puno rada, truda i putovanja i jako malo slobodnog vremena. Ali iznad svega puno, puno radosti, divnih ljudi, umjetnika, prekrasnih suradnji – odlučna je Domenica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist