Kultura

Dom Marina Držića privremeno zatvara do Noći muzeja

Dom Marina Držića

Dom Marina Držića obavještava o privremenom zatvaranju u razdoblju od 7. do 26. siječnja 2023. za posjetitelje zbog izvođenja tehničkih radova na postavljanju stalne izložbe Doma Marina Držića ‘Držićeve životne pozornice’.

– Poštovani posjetitelji, ‘ako se spomenujete’, prije mjesec dana smo najavili kako se nešto zanimljivo kroji u Domu Marina Držića. Sada možemo otkriti kako se radi o novom ‘ruhu’ naše ustanove kojeg će mu podariti stalna izložba pod nazivom Držićeve životne pozornice – navode iz Doma Marina Držića.

Novi izgled Doma Marina Držića imat ćete prilike prvi put vidjeti na manifestaciji Noć muzeja, 27. siječnja 2023. A da bi do tada sve bilo spremno, Dom Marina Držića bit će privremeno zatvoren za posjetitelje u navedenom razdoblju kako bi se izvršili tehnički radovi na postavljanju nove stalne izložbe.

 

Pročitajte još

U srijedu se predstavlja program 74. Dubrovačkih ljetnih igara

Dulist

[FOTOGALERIJA] Bogati program za osamnaestu Noć muzeja u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist

Od tombole do predavanja – kako je protekla konavoska Noć muzeja?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija