DuList IN

Dođite u TUP i podržite mlade hrvatske dizajnere!

U sklopu manifestacije Ljeto u Gružu održat će se Fortuno Mode – sajam mladih hrvatskih modnih dizajnera i stilista u petak i subotu, od 16 do 22 sata u Dvorištu TUP-a.

Osmero lokalnih i nacionalnih mladih dizajnera predstavit će na sajmu svoje autorske radove odjeće i nakita te zbirke vrhunskih vintage i second hand komada. Na sajmu sudjeluju gradske dizajnerice i stilistice Nika Vrbica (SALICULA) i Ana Carević (Vintage/2nd hand), u suradnji s ELTIER, YGIA, MATE PIRIJA, DIP N DRIP, GEA SILK i CALICO MOOD dizajnerima. U subotu, za finale sajma, glazbenu pozadinu osigurat će DJ Leo D-gree, radijski glazbeni urednik, kolekcionar ploča i živuća enciklopedija retro glazbe.

-Ovo je prilika za svakoga tko traži nešto jedinstveno, održivo i/ili proizvedeno u Hrvatskoj. Stoga dođite svi, podržite mlade hrvatske dizajnere, zabavite se i otiđite doma s jedinstvenim stilom – ističe se u najavi.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Ludilo je dan, listopad je ipak čarobno sunčan!

OD ANIMACIJE DO FILMSKE ŠMINKE DUFF je pripremio zanimljive radionice za mlade

Dulist

JELICA BOTO U TOP 24 AMATERSKA KUHARA Pregaču posvećujem svom nonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija