Aktualno

DODIJELILI 15 TISUĆA EURA Udruga ‘Tata je tata’ stipendira djecu u potrebi

Udruga ‘Tata je tata’ dodijelila je stipendije studentima i učenicima kojima je potrebna pomoć za nastavak školovanja. Svakom stipendistu omogućeno je, objavili su iz udruge na društvenim mrežama, 1500 eura.

– Danas je jedan od najljepših dana u našoj udruzi jer smo upravo potpisali stipendijske ugovore s deset stipendista (dva studenta i osam učenika). Kao i uvijek vodili smo se empatijom, tako da su stipendije uručene djeci koja zaista trebaju pomoć kako bi im olakšali daljnje školovanje.

Ukupno 15 tisuća eura, odnosno 1500 eura će dobiti svaki stipendist za nastavnu godinu. Stipendije su podijeljene od Konavala, otoka, Grada, preko Primorja sve do Neretve.

Još jednom bi se najiskrenije zahvalili dubrovačkim umjetnicima koji su nam donirali slike za humanitarnu aukciju, poduzetnicima i svim dobrim ljudima koji su sudjelovali na aukciji ili pojedinačno uplaćivali za stipendije.

Ono što je bio naš san postala je stvarnost. Ovih će deset mladih ljudi lakše koračati kroz život koji im je odabrao teži put, zahvaljujući svima vama.

Vi ste naš svjetionik, naši lučonoše dobra, jer upravo zahvaljujući vama koji ste nas cijelo vrijeme podržavali, i ova priča ispisana je sa sretnim krajem.

Hvala vam dobri ljudi, hvala beskrajno, ovo je vaša zasluga – piše u objavi.

Foto: Tata je tata/Facebook

Pročitajte još

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

U PONEDJELJAK Parking kod Robne kuće ‘Srđ’ bit će privremeno onemogućen!

Dulist

NAPETO PROGLAŠENJE Petar Šegedin nije superfinalist Superstara

Dulist