Politika

DOBROSLAVIĆ NAKON POBJEDE ‘Nastavljamo raditi predano kao i dosad’

DOBROSLAVIĆ NAKON POBJEDE 'Nastavljamo raditi predano kao i dosad'

Idemo u četvrti mandat. Zahvaljujem svim biračima koji su izašli na birališta, posebno onima koji su meni dali glas. Nastavit ćemo radi predano kao i dosad, ispunjavajući naš program, štiteći interese ove županije, povezujući je i radeći sve projekte koje smo obećali, kao što smo to radili i dosad – poručio je novi, stari župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić.

Na novinarsko pitanje je li očekivao veću razliku u glasovima, s obzirom na rezultat od prije četiri godine odgovara:

-Očekivao sam da će gospodin Petrov imati ne više glasova koje je osvojio gospodin Grmoja. Međutim, građani su rekli svoje i to naravno poštujemo, a oni sad moraju vidjeti tko je od njih uspješniji, tko nije uspješan i zašto su dva najjača čovjeka Mosta išla na ovu županiju. To morate njih pitati – rekao je.

Uslijedilo je i pitanje o koaliciji u Županijskoj skupštini.

-Nismo još razgovarali s DDS-om osim inicijalnih razgovora. Imali smo s njima suradnju u prethodnom mandatu i oni jesu prva sranka s kojom ćemo ići u razgovore, što će se dogoditi u idućim danima. Vjerujem da ćemo se uspjeti dogovoriti, ako ne, bit će drugačije – ističe župan.

A sutra je novi radni dan.

– Sutra mi je novi radni dan, sve što je u petak ostalo nedovršeno i nepotpisano, sutra ćemo potpisati i nastavit ćemo dalje – rekao je stari/novi župan Nikola Dobroslavić.

Dodao je kako se građani od njega očito nisu umorili što su pokazali i ponovnim povjerenjem na izborima.

-Vjerujem da smo njihovo povjerenje zaslužili programom i našim radom  – rekao je Dobroslavić.

Predsjednik ŽO HDZ-a Branko Bačić čestitao je Nikoli Dobroslaviću na sjajnom rezultatu i četvrtom mandatu.

-Nije lako u Dubrovačko-neretvanskoj županiji pobjeđivati na svim izborima u 12 godina i to još jednom potvrditi na lokalnim izborima ove godine. Čestitat i Matu Frankoviću na sjajnom rezultatu koji je potvrdio njegov izuzetan rad u protekle četiri godine. Osvojili smo 15 jedinica lokalne samouprave u županiji i potvrđeni smo kao najjača politička stranka na jugu Hrvatske. Mislim da građani prepoznaju taj rad stranke, našeg župana, gradonačelnika i načelnika – rekao je Branko Bačić.

-Ne možete uvijek pobjeđivati u svim jedinicama lokalne samouprave. Iznimno sam zadovoljan rezultatom. Zbog čega smo izgubili Opuzen i Blato treba izanalizirati. Ali, ponosan sam na sve naše kandidate – prokomentirao je Bačić gubitak Opuzena i Blata.

 

 

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist