Aktualno

Dobroslavić i Franković uputili čestitke povodom židovske Nove godine

Dobroslavić i Franković uputili čestitke povodom židovske Nove godine

Povodom blagdana Židovske nove godine, Roš Hašana 5780. župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković uputili su čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku, Sabrini Horović i svim pripadnicima Židovske općine koje prenosimo u cijelosti.

‘U ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno ime, Vama i svim pripadnicima Židovske općine u Dubrovniku čestitam Židovsku Novu godinu, Roš Hašanu 5780. U povodu nadolazećih židovskih blagdana Jom Kipur i Sukot, svim članovima vaše zajednice želim mir i dobro. Uvjeren sam da ćemo i dalje nastaviti graditi međusobno povjerenje i uspješno surađivati na raznim područjima. Lešana tova tikatevu’, poručio je župan.

Čestitkama se pridružio i Franković.

‘U povodu židovske Nove godine, 5780. Roš Hašane, upućujem čestitke Vama i svim sugrađanima židovske vjeroispovijesti u svoje osobno i ime Grada Dubrovnika. Nova godina nam nudi posebnu priliku da se osvrnemo na prethodnu godinu i iskoristimo sve ono dobro što smo postigli kako bi nastavili pravim putem prema naprijed u još bolju budućnost. Želim da Vam nova godina podari pregršt mira i sreće, unese toplinu i radost u Vaše domove. Budite upisani u dobru godinu!’, zaključio je.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist