Županija

Dobroslavić: Građevinsku dozvolu za Vilu Čingriju trebali bismo dobiti do kraja ovog tjedna

Rečeno nam je kako će Vila Čingrija do kraja ovog tjedna, najkasnije za nekoliko dana dobiti građevinsku dozvolu – rekao je to župan Nikola Dorbsoalvić nakon konferencije ‘Izvrsnost u turizmu’.

-Imali smo tu manjih zastoja jer je riječ o zaštićenom objektu. Uvijek postoje teškoće kako sve parametre usuglasiti, a sada to imamo sve gotovo. Za Turističku i ugostiteljsku školu završen je postupak javne nabave te je odabran izvođač radova, za Garište još nismo dobili izvođača, ali je raspisana javna nabava. Vjerujemod a će sve ići uredno svojim tijekom – rekao je župan Dobroslavić.

Podsjetimo, u sklopu projekta Regionalnog centra kompetentnosti obnovit će se tri zgrade i to ona Turističke i ugostiteljske škole, zgrada škole u ulici Garište kao i Vila Čingrija kao budući Centar kompetentnosti u turizmu u našoj županiji.

Pročitajte još

[MALOSTONSKI ZALJEV] Velika ekološka akcija čišćenja podmorja

Dulist

Od srijede nema opasnosti od toplinskog vala

Dulist

Novčana potpora Županije za obitelji s četvero i više djece

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija