Aktualno

Dobrodošli nam dragi gosti!

Ugibalište na Mostu dr. Franja Tuđmana, svojevrsna recepcija, Grada u katastrofalnom je stanju u srcu turističke sezone, javljaju naši sugrađani. Smeće je razbacano posvuda, na zelenim površinama, ispod zidova, iza javnih zahoda.

– Kanta za smeće je očito nedovoljno pa je smeće uredno odloženo pored i oko istih. Očito zaposlenog u kućici na mostu kojemu je posao voditi računa o mostu nije briga, a ni susjeda u kućici do, koji je odgovoran za nastanak dijela smeća jer veći dio odbačene ambalaže (čitaj smeća) potiče od prodajnog asortimana – navodi jedan naš sugrađanin. A da je to istina uvjerili smo se i mi sami, a najbolje ilustracije su fotografije našeg Zvonimira Pandže.

No, ono što vam one ne mogu prenijeti, jest užasan smrad koji dopire iz javnih zahoda. Možda upravo zbog toga nasuprot njih, na drugoj strani ceste, imamo „divlje poljske zahode“. Očito se našim turistima ne ide obavljati nuždu u njih, već za to koriste otvorene površine.

Pod čijom je ingerencijom odmaralište te tko bi trebao održavati i čistiti tu "gradsku recepciju" pročitajte u novom broju tjednika duList koji se od utorka nalazi u prodaji.

Pročitajte još

S potvrdom po abonamenat samo jednom u školskoj godini

Dulist

29. GODINA POSLIJE Operacija Konavle

Dulist

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je u četvrtak i petak bez struje?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija