Aktualno

DOBARTEK.HR Požurite, dijelimo šest poklon bonova

DOBARTEK.HR Požurite, dijelimo šest poklon bonova

Platforma dobartek.hr za naručivanje hrane putem interneta, od travnja ove godine dostupna je i u Dubrovniku. Svi koji su isprobali online naručivanje hrane preko platforme dobartek.hr uvjerili su se kako je proces vrlo brz i jednostavan. Potrebno je tek otvoriti stranicu www.dobartek.hr, odabrati svoj grad i kvart te željeno jelo iz nekog od ponuđenih restorana. Onda jedino preostaje pričekati dostavljača i hranu ili je preuzeti osobno u restoranu, kako vam je god praktičnije. Administratori platforme dobartek.hr prate narudžbu tijekom cijelog procesa i uvijek su spremni pomoći ako zatreba.

Prema uobičajenim praksama online sustava, korisnici imaju mogućnost komentiranja naručenih jela kako bi pomogli drugim korisnicima pri odabiru, ali i restoranima u unapređenju njihova rada i ponude. I zato je doista važno pohvaliti odlično kako bi se zadržalo na toj razini i upozoriti na ono manje dobro kako bi se popravilo i kako se ne bi više ponovilo.

Ako još niste isprobali naručivanje dostave hrane online, pozivamo vas da sudjelujete u nagradnoj igri u kojemu dijelimo šest poklon bonova od 50 kn za narudžbe preko platforme dobartek.hr iz dubrovačkog Ten 11. Sve što treba je javiti se s osobnim podacima na e-mail nagradna@dulist.hr.

Pročitajte još

PROSLAVA GOSPE OD OBRANE Župa dubrovačka slavi svoju zaštitnicu

Dulist

PROBLEMI NA IZLAZU IZ BURBONA Pješaci moraju osluhnuti spušta li se automobil!

Marko Džamarija

‘STVORENE SMO ZA NEBO’ Promocija knjige Tee Perović

Dulist