Sport

Djeco, i ove godine se organizira online škola šaha. Prijavite se!

Šahovski klub ‘Dubrovnik’ organizira i ove godine on-line školu šaha namijenjenu za djecu uzrasta do 15 godina. Škola počinje u nedjelju, 6. veljače 2022., a traje do završetka školske godine 2021./2022. Nastava će se održavati nedjeljom popodne 45 minuta + domaći rad (oko 20 nedjelja). Škola je besplatna za članove ŠK ‘Dubrovnik’, tj. njihovu djecu, pod uvjetom plaćene članarine klubu za 2022. Za one koji nisu članovi kluba, školarina iznosi 200 kuna. Najuspješniji i najmarljiviji polaznici dobit će prigodna priznanja kluba. Voditeljica škole je licencirana šahovska trenerica, ženski FIDE majstor Tihana Iveković iz Zagreba.

-Upisi (ime i prezime polaznika, datum rođenja, adresa, kontakt mobitel i e-mail) i možebitni upiti na e-mail: skdubrovnik@skdubrovnik.hr. Krajnji rok prijave za on-line školu ŠK ‘Dubrovnik’ je 31. siječnja 2022. Predviđeni broj polaznika je 15, a ako bude prijavljeno manje od predviđenog broja, škola se neće održati. Potanke obavijesti o školi na stranici kluba www.skdubrovnik.hr – navode iz kluba.

Pročitajte još

‘POMELI’ SOLARIS 11:6 Balić opet na vratima Juga

Dulist

Večeras susret 16. kola Prve muške lige: KK Dubrovnik – KK Vrijednosnice Osijek

Dulist

Barbara Janičić nastupila na RSL Iceland Internationalu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija