Aktualno

Dječje igralište u ACI marini Komolac izvan upotrebe zbog uklanjanja dotrajalih sprava

Zbog dotrajalosti dječjih sprava i sigurnosti djece koja su nam najbitinija, primorani smo ukloniti neke od dječjih sprava za igranje i oštećena palmina stabla zbog čega park neće biti u uporabi do završetka radova – poručili su na upit DuLista iz ACI marine Komolac, a nakon što su nas naše čitateljice upozorile kako se njihova djeca ondje više ne mogu igrati.

– ACI marina Dubrovnik otvorena je za sve posjetitelje, kako za goste marine tako i za lokalno stanovištvo. ACI marina je oduvijek bila prijatelj djece te su im na korištenje dati mnogi sadržaji poput korištenja parkova, teniskih terena, golf vježbališta i bazena. Svjesni smo da zbog ograničene mogućnosti korištenja dječjih igraonica i sadržaja za djecu sve više majka sa djecom provodi vrijeme u ovoj marini koristeći dječje sprave za igranje u predjelu parka ljetnikovca Sorkočević. Završetak radova ovisi o vremenskim prilikama te vam u ovom trenutku ne možemo sa sigurnošću reći kada će isti biti privedeni kraju – dodali su iz ACI marine Komolac.

Pročitajte još

POVIJESNI TRENUTAK! Hrvatska je od danas cjelovita, spaja se zadnji dio Pelješkog mosta

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

USUSRET 24. MARATONU Izaslanstvo Udruge lađara Neretve na prijemu kod predsjednika Republike Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija