Aktualno

Dječje igralište u ACI marini Komolac izvan upotrebe zbog uklanjanja dotrajalih sprava

Zbog dotrajalosti dječjih sprava i sigurnosti djece koja su nam najbitinija, primorani smo ukloniti neke od dječjih sprava za igranje i oštećena palmina stabla zbog čega park neće biti u uporabi do završetka radova – poručili su na upit DuLista iz ACI marine Komolac, a nakon što su nas naše čitateljice upozorile kako se njihova djeca ondje više ne mogu igrati.

– ACI marina Dubrovnik otvorena je za sve posjetitelje, kako za goste marine tako i za lokalno stanovištvo. ACI marina je oduvijek bila prijatelj djece te su im na korištenje dati mnogi sadržaji poput korištenja parkova, teniskih terena, golf vježbališta i bazena. Svjesni smo da zbog ograničene mogućnosti korištenja dječjih igraonica i sadržaja za djecu sve više majka sa djecom provodi vrijeme u ovoj marini koristeći dječje sprave za igranje u predjelu parka ljetnikovca Sorkočević. Završetak radova ovisi o vremenskim prilikama te vam u ovom trenutku ne možemo sa sigurnošću reći kada će isti biti privedeni kraju – dodali su iz ACI marine Komolac.

Pročitajte još

‘Vozi se slalom’ između cijena materijala, a kvalitetnog radnika nema ‘ni za lijeka’

Iva Dedo

ODRŽAVANJE I POPULARIZACIJA TRADICIJE Konavosko svilarstvo pod preventivnom zaštitom!

Dulist

NESLUŽBENO Benzin i dizel u ponoć ne poskupljuju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija