Vaše vijesti

ĐIVO DRAŽIĆ: Ovo je današnja budala ulice!

Imamo budalu ulice i na današnji dan. Da se većom budalom od budale može bit pokazao mi je vlasnik ovog vozila krenuvši mi se ispričavati uz klasičnu skužu da je bio parkiran samo 5 minuta i da evo odmah miče auto.

Trostruka si budala čovječe ako sam ti tek ja priziv savijesti. Tek toliko da ne budeš usamljen u svojoj trostrukoj budalaštini ovim putem apeliram i na susjede sa sivim terencem ili crnim bmw-om: ne budite toliko licemjerni pa me tapšite po ramenu i hvalite podvige, a onda prvom prilikom napravite istu svinjariju.

Odgovorne službe, pa za Boga miloga što radite, nema jutra u kojemu duž Zagrebačke ulice nisu najmanje tri dostavna kamiona parkirana i to ne na koji minut nego satima. A na primjedbu vlasnika Pinky-a da nisu samo njegove mušterije “grješnici” nego i susjedne pekare, da istina je štoviše katkad i to često katkad i samo dostavno vozilo pekare nalazi trotuoar zgodnim mjestom za se fermat 3 minute.

Budaline, ponavljam TROTUOAR JE DIO CESTE NAMJENJEN SIGURNOM I NESMETANOM KRETANJU PJEšAKA. Sutra kad mi dijete razvali neko od auta u prolazu jer je morala zaobilazit na trotuoar poprijeko parkiranu budalu, oprosti mi, neće bit ni melem, ni utjeha, ni isprika.

Pročitajte još

‘Do kada vandalizmi u Eko parku u Mokošici?, pita se Jadranka Šimunović

Dulist

[VIDEO] BATALOM SE ŠIRE NEUGODNI MIRISI Smrdi, smrdi, užasno smrdi!

Dulist

U Hrvatskoj godišnje bacimo lijekove u vrijednosti od tri milijarde kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija