Vaše vijesti

ĐIVO DRAŽIĆ: Ovo je današnja budala ulice!

ĐIVO DRAŽIĆ: Ovo je današnja budala ulice!

Imamo budalu ulice i na današnji dan. Da se većom budalom od budale može bit pokazao mi je vlasnik ovog vozila krenuvši mi se ispričavati uz klasičnu skužu da je bio parkiran samo 5 minuta i da evo odmah miče auto.

Trostruka si budala čovječe ako sam ti tek ja priziv savijesti. Tek toliko da ne budeš usamljen u svojoj trostrukoj budalaštini ovim putem apeliram i na susjede sa sivim terencem ili crnim bmw-om: ne budite toliko licemjerni pa me tapšite po ramenu i hvalite podvige, a onda prvom prilikom napravite istu svinjariju.

Odgovorne službe, pa za Boga miloga što radite, nema jutra u kojemu duž Zagrebačke ulice nisu najmanje tri dostavna kamiona parkirana i to ne na koji minut nego satima. A na primjedbu vlasnika Pinky-a da nisu samo njegove mušterije “grješnici” nego i susjedne pekare, da istina je štoviše katkad i to često katkad i samo dostavno vozilo pekare nalazi trotuoar zgodnim mjestom za se fermat 3 minute.

Budaline, ponavljam TROTUOAR JE DIO CESTE NAMJENJEN SIGURNOM I NESMETANOM KRETANJU PJEšAKA. Sutra kad mi dijete razvali neko od auta u prolazu jer je morala zaobilazit na trotuoar poprijeko parkiranu budalu, oprosti mi, neće bit ni melem, ni utjeha, ni isprika.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist