DuList IN

DISKONT STANIĆ Blagdani iz snova

DISKONT STANIĆ Blagdani iz snova

Ovog Božića provedite najljepše trenutke s najmilijima uz obilje dobre hrane i slastica!

Pripreme za blagdanske dane u punom su jeku. Diskont Stanić s novim posebnim izdanjem božićnog kataloga koji traje od 10. prosinca pa sve do 06. siječnja donosi proizvode uz koje će vaš Božićni stol izgledati kao iz najljepše božićne bajke.

Bakalar, kralj Badnjaka
Na Badnjak se tradicionalno jedu posni obroci od ribe, a upravo je bakalar jedna od najpopularnijih namirnica. Miris sušenog bakalara često je intenzivan i ne odgovara svima ali i za to u Diskontima Stanić imaju rješenje u obliku smrznutih fileta bakalara.

Kada je u pitanju Božićni ručak, tri slijeda su imperativ.

DISKONT STANIĆ Blagdani iz snova

Za predjelo poslužite plate
Uz vrhunske namirnice već narezane i spremne za slaganje ne morate gubiti dodatno nepotrebno vrijeme na pripremu već možete u par jednostavnih koraka pripremiti platu koja će izgledati neodoljivo. U ponudi Diskonta Stanić možete pronaći sve što možete zamisliti, od gurmanskog pršuta, pancete, kulena i čajne salame pa sve do raznih vrsta sireva, od onih delikatesnih tvrdih pa sve do mozzarelle i fete.

Glavno jelo
Za glavno jelo biramo hrskavu i sočnu patku koju ćete poslužiti s povrćem kuhanim na pari, mlincima ili pekarskim krumpirom.

Najslađi dio božićne gozbe
Domaće je uvijek „in“, kolači koje su naše bake vrijedno mijesile još prije 50 ili više godina čuvajući tako tradiciju od zaborava i istovremeno nas oduševljavale okusima, i danas caruju blagdanskim stolovima. Bez dobrog deserta ni jedan obrok nije potpun stoga zavirite u slatke stranice božićnog kataloga Diskonta Stanić posvećene sastojcima za najfinije kolače.

DISKONT STANIĆ Blagdani iz snova

Želimo vam sretne i ukusne blagdane!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist