GradUrednički izbor

DIRLJIV OPROŠTAJ OD DAVORA ERCEGA ‘Posljednje zbogom velikanu koji nam je srca kupio zavazda pjesmama naše mladosti’

DIRLJIV OPROŠTAJ OD DAVORA ERCEGA 'Posljednje zbogom velikanu koji nam je srca kupio zavazda pjesmama naše mladosti'

Mnogi se obožavatelji i prijatelji opraštaju od dubrovačkog glazbenika Davora Ercega koji nas je napustio u 53. godini života. Na dirljiv su se način od njega oprostili i članovi njegove Atlantide.

-S velikom tugom javljamo da nas je naš dragi prijatelj i dugogodišnji frontmen Atlantide Davor Erceg napustio. Iako fizički više nije prisutan, njegove pjesme i izvedbe zauvijek su žive. Lutaj pod oblacima, livadama, pašnjacima…… Sretan ti put druže naš – poručili su iz Atlantide.

Posebnim su se riječima od Davora oprostili i članovi Udruge Porporela s Himnom Porporele u Davorovoj izvedbi.

-Život … To vam je ono gdje sretnete sva lica i upoznate ljude. Neki kroz isti prolete, neki se zadrže, neki će cijeli život biti tu da im se obratiš, a neke pak sretneš samo neatrenutak i nestanu u moru lica koje ćeš ili si sreo na tom putu… Sad pričamo o jednoj posebnoj vrsti ljudi na tom putu, oni koji te vječno zaduže…
Jer u pravom ‘trenutku’ naprave nešto što je Vama jako bitno ma kakva god to mala ili velika stvar, usluga, gesta, pogled, riječ bila…. Pa se ovim putem želimo oprostiti od jednog takog, koji je naša srca kupio zavazda pjesmama naše mladosti. Posljednje zbogom našem velikanu Davoru Ercegu – napisali su iz Porporele.

-Nek ti je mir i lipo sanjaj prijatelju! Zapjevaj im tamo gore i učini kakvi škerac nek znaju s kim imaju posla. Divan si čovjek prijatelju. Valjda si zato i morao poći, zbog nekog balansa u svemiru. Nedostajat ćeš – riječi su kojima se od Davora oprostio glumac Zdeslav Čotić, dok su brojni drugi obožavatelji redom napisali kako je otišao ‘najbolji muški vokal ikada u Gradu

-Jedan čovjek. Jedan glas. Moćan glas. Davor Erceg. Čovjek i muzičar prebogate osebujnosti.
Adio mladiću! – napisao je Srđan Kera.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

Barbara Đurasović

[FOTO] KORAK DO FINALA Jugaši pobijedili u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist