Crna kronika

DIREKTOR HE U PLATU Ivo Miletić: ‘Odvodni tunel nije predviđen kao evakuacijski put’

Radi se o odvodnom tunelu dugačkom 500 metara i dubok je 6 metara te ima direktan kontakt s morem. Prema svim našim pravilnicima koji su usuglašeni sa Zakonom o zaštiti i spašavanju, nije bio predviđen kao evakuacijski pravac kretanja u nenadanim situacijama. Ali očito je kako su kolege došle u situaciju ugroze života te su procijenili, budući da je veliki dim bio, i odlučili se na najlakši način izvući kanalom, koji je direktna veza s morem – rekao je direktor HE Dubrovnik u Platu Ivo Miletić u HRT-ovoj emisiji Tema dana. 

-Očevid je bio u tijeku, nije još dovršen na način da smo dobili konačno izvješće. Vjerujem kako ćemo u skorije vrijeme dobiti dokument kako bismo ga mogli prokomentirati i o njemu dati svoj sud – istaknuo je Miletić i dodao kako je u zadnjih 48 sati puno dezinformacija izašlo u javnost.

-Ljudi su iz neznanja komentirali. Niti možemo niti želimo spekulirati o uzrocima dok se ne izvidi te utvrdi točan razlog požara i on službeno objavi – rekao je.

 

 

Pročitajte još

PLATIO KAZNU I 3 MJESECA OSTAO BEZ DOZVOLE 63-godišnjak ‘napuhao’ 2,16 promila

Dulist

Uhićen stranac koji je nizom kaznenih djela pričinio milijunsku štetu

Dulist

PLOČE KAO ‘WILD WEST’ Policija pretragom kod dvije starije osobe pronašla drogu, novac, oružje…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija