Sport

DIJELIMO ULAZNICE Jug dočekuje Primorje u Gružu!

Primorje - Jug, 13. travnja 2014.

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja danas u 19,15 sati na svom plivalištu u utakmici 16. kola Regoinalne lige dočekuju riječko Primorje. Riječ je o super derbiju hrvatskog vaterpola, mnogi će kazati sudaru dviju najjačih momčadi u Regionalnoj ligi, što su oba kluba svojim rezultatima i pokazali.
– Pazite, znao je Jug u povijesti biti i puno slabiji od ove momčadi koju imam danas. Svejedno nitko nikada u Gružu nije mogao za sebe reći da je favorit. Tako je i ovoga puta. Mi imamo našu publiku koja se vraća u sve većem broju. Imamo navijanje ljudi koji razumiju vaterpolo i znaju kad i kako reagirati. Znamo da nam u goste dolazi momčad koja je osvojila Kup u Zagrebu i koja igra odličan vaterpolo, ali mi se moramo koncentrirati isključivo na sebe. Ako budemo na maksimumu i pokažemo se u najboljem svjetlu rezultat neće izostati – ovim je riječima utakmicu najavio Paulo Obradović, bivši igrač Primorja koji od ove godine ponovno nosi kapicu svog matičnog kluba.
Primorje je aktualni prvak Hrvatske, osvajač Kupa RH i Jadranske lige. U posljednjih šest utakmica Jug nije uspio pobijedili riječku momčad, stoga je sasvim razumljivo da je interes za utakmicu ogroman. Svjestan je toga i vratar Primorja, Dubrovčanin u riječkim redovima Frano Vićan.
– Konačno dolazi do okršaja dviju neupitno najjačih momčadi u Hrvatskoj i u Regionalnoj ligi. Jug je u pozitivnoj seriji gdje se sve okrenulo nakon fantastične pobjede protiv Szolnoka u Gružu. Jugaši su u pravu kada kažu da su u Gružu uvijek favoriti jer nikome nije lako igrati, ali i mi smo iskusni i nadam se da ćemo se znati dobro postaviti i izboriti što bolji rezultat. Vidim Juga koji se izuzetno pojačao u odnosu na prošlu godinu, a mi smo izgubili par igrača. Treba imati na umu da utakmica neće ništa odlučivati, ali da će odgovore – to sigurno da. Nadam se da ćemo uspjeti odoljeti prvom naletu i utakmicu držati što duže u egalu – kazao nam je Frano Vićan, jedna od najjačih karika sastava s Kantride.

DuList nagrađuje svoje čitatelje pa će tako dvoje najbržih koje na e-mail info@dulist.hr pošalju svoje ime, prezime i kontakt telefon s naznakom ‘Za Jug’ osvojiti po jednu ulaznicu.

Pročitajte još

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist

Juniorke ŽVK Jug viceprvakinje Hrvatske, Lara Korać najbolja vratarka!

Dulist

[FOTO] ZAVRŠEN ‘ELAFITI SLALOM’ Ekipa Lero ukupni pobjednik regate!

Dulist