DuList IN

Dijelimo dvije ulaznice za veliki koncert banda Embassy 516

Dijelimo dvije ulaznice za veliki koncert banda Embassy 516

Dijelimo dvije ulaznice jednoj osobi za veliki sutrašnji koncert banda Embassy 516 u Kazalištu Marina Držića – 24. siječnja s početkom u 20 sati! Sve što trebate napraviti jest biti najbrži u slanju svojih podataka s naznakom ‘ZA EMBASSY 516’ na naš mail info@dulist.hr.

Koncertna promocija trećeg studijskog albuma ‘Trans.’ održat će se pred domaćom publikom, a ovo izdanje je objavljeno u studenome za zagrebački Geenger Records i potom je album zasjeo na brojne top liste najboljih albuma godine u regiji.

Prije početka koncerta, u foyeru KMD-a održat će se i otvorenje izložbe ilustracija Igora Jurilja / Yellow Yuri. Band Embassy 516 čine Žarko Dragojević, Tomislav Kličan, Ivica Glunčić i Maro Zajec, a na nastupu koji se snima za DVD će im se kao gosti pridružiti Klapa Kaše i gudački kvartet na nekoliko pjesama!

Večeras, 23. siječnja od 19 sati se ujedno održava i promocija prvog romana Žarka Dragojevića pod nazivom “Prolaz na jugoistok” u Art radionici Lazareti.

Ulazak na promociju knjige je slobodan, a cijena ulaznice za koncert Embassy 516 u KMD-u 24. siječnja je 8 EUR. Rezervacije i prodaja su dostupni na blagajni teatra (020 321 088, blagajna@kmd.hr) ili na web platformi www.ulaznice.hr

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist