DuList IN

PoMaLo nakon pet godina ima novu pjesmu – poslušajte ‘Ameriko’!

PoMaLo nakon pet godina ima novu pjesmu - poslušajte 'Ameriko'!

Nakon skoro 5 godina pauze evo nas nazad s novom pjesmom. Riječ je o pjesmi ‘Ameriko’ koju je napisala Ane Vlahušić, a otpjevala Nike Šiljug. Pjesma je snimljena prije 20-ak godina u emisiji ‘Prosula se škatulica’ Radio Dubrovnika. Hvala glavnoj urednici Radio Dubrovnika Nila Miličić Vukosavic koja nam je dopustila da iskoristimo snimak iz emisije – objavila je na svom Facebook profilu ekipa iz PoMaLo koji nije, pojasnili su nam, bend već projekt.
-Počelo je 2019. dok sam još bio u organizaciji Konovizije. Cilj je bio promovirati konavosku glazbu, pjesme i napjeve u malo modernijem ruhu i te godine na moju ideju je moj rođak Toni Butigan napravio dvije pjesme, za polufinale i finale Konovizije. Reakcije su bile odlične, pa smo odlučili nevezano uz Konoviziju nastaviti priču, ali došla je korona i evo 5 godina je trebalo za nastavak priče – rekao nam je Matko Zglav, zaslužan za video odnosno montažu.
Stihove pjesme ‘Ameriko’ potpisuje dakle Ane Vlahušić, otpjevala je Nike Šiljug, a za glazbu je zaslužan Toni Butigan.
PoMaLo ukupno do sada ima tri pjesme koje, uključujući ‘Ameriko’, možete poslušati na njihovom Soundcloud i Youtube profilu.

 

Pročitajte još

Ne propustite gastro razgovor sa chefom Melkiorom Bašićem!

Dulist

FOTOGALERIJA Proveli smo s vama sunčan dan na Stradunu

Dulist

VUKINA FOTOPRIČA – LAOS Znanje engleskog im je ravno nuli, ali ljubaznost čista petica

Dulist