Crna kronika

DETALJI NESREĆE Policajac izgubio nadzor nad motociklom i udario u stup javne rasvjete

DETALJI NESREĆE Policajac izgubio nadzor nad motociklom i udario u stup javne rasvjete

Poznate su okolnosti prometne nesreće koja se dogodila u popodnevnim satima nedjelju na predjelu petlje prema magistrali, a u kojoj je sudjelovao policijski službenik–motociklist. Riječ je o službeniku koji je trenutno na ispomoći u Postaji prometne policije Dubrovnik.

Policijski službenik je bio na dužnosti te se kretao ulicom Pera Bakića u potjeri za motociklistom uočenim u nizu prometnih prekršaja, odnosno brzoj vožnji, vožnji bez registarske oznake i bez korištenja zaštitne kacige na glavi vozača, kako navode u priopćenju iz Policije.

Policijski službenik je pokušavao zaustaviti motociklistu zvučnim i svjetlosnim signalima pri čemu je, ulaskom u lijevi nepregledni zavoj, izgubio nadzor nad motociklom i prednjim dijelom motocikla udario u stup javne rasvjete. Od siline udara motocikl se odbio, dok je policijski službenik – motociklist ostao ležati izvan kolnika u besvjesnom stanju, a vozač drugog motocikla se udaljio s mjesta događaja.

-Ozlijeđeni policijski službenik je prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju zbog zadobivenih teških tjelesnih ozljeda. Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik općinskog državnog odvjetnika, a promet na tom dijelu ceste je za vrijeme trajanja očevida bio u potpunosti zatvoren do 19,52 sata. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja identiteta motocikliste za kojim je policijski službenik bio u potjeri – ističu iz Policije.

Pročitajte još

POTRES KOD PELJEŠCA! Zatreslo se u moru uz obalu

Dulist

Sudar dvaju vozila na Mostu dr. Franja Tuđmana

Dulist

PROMETNA KOD LERA Automobil naletio na pješaka, ima ozlijeđenih

Dulist