Aktualno

Deseta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku u obljetničkoj godini

Deseta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku u obljetničkoj godini

Deseta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održat će se u četvrtak i petak, 20. i 21. travnja s otvorenjem u Studentskom domu. Uz krilaticu ‘Otkrij svoj talent’ budući studenti mogu saznati sve informacije važne pri odluci o izboru studija. Tijekom dva dana programa predstavit će se svi sveučilišni odjeli i studiji te druge službe koje su na raspolaganju studentima, a sve je u okrilju proslave 20. obljetnice Sveučilišta.

Smotru će otvoriti rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum u četvrtak s početkom u 11 sati u dvorani Salocha Studentskog doma gdje će se odvijati program prvog dana Smotre. Ondje će se do 17 sati uz sve odjele (Pomorski odjel, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjel za elektrotehniku i računarstvo, Odjel za primijenjenu ekologiju, Odjel za komunikologiju, Odjel za umjetnost i restauraciju, Studij Povijest Jadrana i Mediterana te Studij sestrinstvo i Kliničko sestrinstvo) predstavljati i Ured za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata, Služba za međunarodne odnose i istraživačke projekte, Sveučilišni sportski savez, Studentski centar (i Studentski dom) te Studentski zbor. U programu sudjeluju i sveučilišni UNIDU radio te studentska UNIDU televizija.

Drugog dana smotre, u petak od 10 do 14 sati sveučilišni odjeli i studiji otvaraju svoja vrata (na adresama Branitelja Dubrovnika 41 i Ćira Carića 4)! Provest će sve zainteresirane kroz laboratorije, radionice, predavaonice i nizom interaktivnih sadržaja pokazati budućim studentima, srednjoškolcima iz cijele županije, kako izgleda studiranje na Sveučilištu u Dubrovniku. Cjelovit program dostupan je na poveznici.

Na Smotri Sveučilišta u Dubrovniku budući studenti svake se godine mogu informirati o studijskim programima, postignućima u pojedinim područjima, opremljenosti odjela, stručnoj praksi, ERASMUS programu mobilnosti, smještaju, studentskom životu i o još mnogo toga.

– Nakon tri godine virtualnog izdanja, Smotra Sveučilišta u Dubrovniku ponovno je posve uživo! Trenutak je to koji želimo zabilježiti jer slavimo 20 godina! Predstavit ćemo sve prilike za studij kod nas i studentski život u Dubrovniku te otvoriti svoja vrata svim potencijalnim studentima – poručili su iz Sveučilišta u Dubrovniku.

Deseta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku u obljetničkoj godiniFoto: Sveučilište u Dubrovniku

Pročitajte još

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist

JUBILARNI MIDSUMMER SCENE FESTIVAL Za desetu godišnjicu ‘Put oko svijeta’

Dulist

[FOTO] DIVNA MLADOST Župljani i Konavljani primili sakrament potvrde

Dulist