Aktualno

Deranja: Nismo još razmišljali o povećanju cijene

libertas,autobus,remiza3

Vijest o poskupljenju goriva, prema najavama mogla bi dovesti do povećanje cijena ostalih proizvoda. Stoga smo kontaktirali direktora Libertasa Đura Deranju kako bi provjerili je li u Libertasu razmišljaju  o povećanju cijena karata.

-Nismo samostalni u određivanju cijena, već se to radi u suglasnosti s jedinicima lokalnih samouprava na čijem području obavljamo prijevoz. Pretprošle godine smo imali zadnje povećanje, a istina je da cijene goriva stalno rastu, i da će prema svim najavama i dalje rasti. Nismo razmišljali o povećanju jer je to složen proces i jer bi za to trebali suglasnost jedinica lokalne samouprave. Ipak se nadamo da cijene neće tako drsatično rasti- istaknuo je Deranja.

On je nedavno poslao dopis sindikatu zaposlenika Libertasa za početak ponovnih pregovora oko Kolektivnog ugovora. Sastanak bi se prema njegovim riječima trebao održati ovog petka u 14 sati.

Banner 300x250 DU 1

-Voljni smo nastaviti pregovore, moramo se usuglasiti, donijeti Protokol o radu i Kolektivni ugovor, to nam je svima obaveza- zaključio je Deranja.
Sindikalni povjerrnik Baldo Kovaćević rekao nam je kako od štrajka za sada neće biti ništa, a odluku o njemu te o pregovaranju Sinidkat će donijeti nakon odluke Vrhovnog suda. 

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist