Sport

DELIJINA PRILIKA KARIJERE ‘Osjećam da mogu pobijediti Tyburu i postati M-1 prvak’

Noć gladiatora 2014

Dubrovački MMA borac Ante ‘Hodajuća nevolja’ Delija (omjer 14-2) priprema se za meč koji bi mu mogao značiti preokret u karijeri.

Delija će, naime, 20. rujna u Ingušetiji pokušati svladati vladara teške kategorije u M-1 Global organizaciji, 29-godišnjeg Poljaka Marcina Tyburu (12-1). U razgovoru za službenu stranicu M-1 Globala je kazao:

– Nema nikakvih emocija. Ništa osobno. da je bilo koji drugi borac na Marcinovom mjestu izazvao bih ga. Mislim da se svaki M-1 borac želi boriti za naslov prvaka, pa tako i ja. Sretan sam zbog ove prilike i osjećam da mogu pobijediti – izjavio je Delija.

Inače, Tybura je u svibnju pretrpio prvi poraz u karijeri, kad ga je u trećoj rundi svladao Stephan Puetz.

– Svi imamo loših trenutaka. Vidio sam njegove slabosti u tom meču, ali loš nastup se može dogoditi svakome. Stephan je iskoristio priliku i pobijedio. U svim svojim prethodnim borbama Marcin je bio odličan i pobjeđivao je najbolje europske borce. Siguran sam da je zaslužio svoje mjesto kao M-1 prvak. Spreman sam za borbu. Motiviran sam. Nije mi važno gdje će se borba održati. jedino mi je bitno da pobijedim u borbi. Nikad se prije nisam borio na 5 rundi. Pripremam se kao da će meč trajati pet rundi, ali nadam se da će završiti ranije i da će publika uživati u borbi jer borim se za njih – rekao je Delija.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist