Aktualno

Danielu Marušiću novi mandat na čelu Strukovne grupe putničkih agencija

Danielu Marušiću novi mandat na čelu Strukovne grupe putničkih agencija

Daniel Marušić iz tvrtke Dubrovnik travel dobio je novi četverogodišnji mandat na čelu Strukovne grupe putničkih agencija Županijske komore Dubrovnik. Za njegove zamjenice na izbornoj sjednici održanoj u srijedu, 22. ožujka, izabrane su Željka Šandić iz tvrtke Elite travel d.o.o. i Slavica Grkeš iz tvrtke Dominium travel d.o.o., također zamjenica u prethodnom mandatu.
Nakon promjene Zakona o HGK, navode iz Županijske komore Dubrovnik, ova je Strukovna grupa nanovo oformljena i u njoj sudjeluju agencije koje imaju reguliran status članarine prema HGK.
Na sjednici je bilo riječi i o izazovima nadolazeće sezone, kretanjima na emitivnim tržištima te se posebno raspravljalo o prijedlogu Odluke o uvjetima ulaza, prometovanja i izlaza u zaštićenoj kulturno-povijesnoj cjelini i kontaktnoj zoni Grada Dubrovnika, koja je na javnom savjetovanju do 25. ožujka. Odluka je ocijenjena nedovoljno jasnom, pa će se kroz javno savjetovanje te direktne sastanke s Gradom Dubrovnikom pružiti konstruktivni prijedlozi koji bi olakšali rad poslovnim subjektima.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist