Aktualno

DANI HRVATSKOG KULINARSTVA Ana Bilandžija osvojila priznanje i četvrto mjesto

ana bilandzija

Završeno je 15. izdanje Dana hrvatskog kulinarstva u Osijeku. Na njemu su sudjelovali i predstavnici Turističke i ugostiteljske škole. Učenica Ana Bilandžija na smjeru slastičar osvojila je priznanje i četvrto mjesto na Kamelija kup natjecanju uz mentorstvo nastavnice Marije Bazdan.

Osim natjecateljskog dijela manifestacija je okupila domaće i strane majstore kuharstva i slastičarstva koji su prezentirali svoja jela i slastice široj publici. Posjetitelji su također mogli sudjelovali u besplatnim radionicama, masterclassovima, prezentacijama i degustacijama.

Pročitajte još

SLOVENCI SKRATILI RADNO VRIJEME Mudra odluka? Trebamo li i mi?

Ivana Mijić Vulinović

MARO JOVIĆ O NOVOJ KNJIZI ‘Mudrosnice II’ nastavak su inspiracije koja nikad ne posustaje

Dulist

NAJNOVIJA ANALIZA Dubrovnik je najsigurniji grad u Europi

Dulist