Aktualno

DANI HRVATSKOG KULINARSTVA Ana Bilandžija osvojila priznanje i četvrto mjesto

ana bilandzija

Završeno je 15. izdanje Dana hrvatskog kulinarstva u Osijeku. Na njemu su sudjelovali i predstavnici Turističke i ugostiteljske škole. Učenica Ana Bilandžija na smjeru slastičar osvojila je priznanje i četvrto mjesto na Kamelija kup natjecanju uz mentorstvo nastavnice Marije Bazdan.

Osim natjecateljskog dijela manifestacija je okupila domaće i strane majstore kuharstva i slastičarstva koji su prezentirali svoja jela i slastice široj publici. Posjetitelji su također mogli sudjelovali u besplatnim radionicama, masterclassovima, prezentacijama i degustacijama.

Pročitajte još

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist