Aktualno

DANI HRVATSKOG KULINARSTVA Ana Bilandžija osvojila priznanje i četvrto mjesto

ana bilandzija

Završeno je 15. izdanje Dana hrvatskog kulinarstva u Osijeku. Na njemu su sudjelovali i predstavnici Turističke i ugostiteljske škole. Učenica Ana Bilandžija na smjeru slastičar osvojila je priznanje i četvrto mjesto na Kamelija kup natjecanju uz mentorstvo nastavnice Marije Bazdan.

Osim natjecateljskog dijela manifestacija je okupila domaće i strane majstore kuharstva i slastičarstva koji su prezentirali svoja jela i slastice široj publici. Posjetitelji su također mogli sudjelovali u besplatnim radionicama, masterclassovima, prezentacijama i degustacijama.

Pročitajte još

SAD IH JE 13 Restorani 360º i LD Restaurant povrdili svoje Michelinove zvjezdice

Dulist

PROŠLO JE 12 GODINA OD ULASKA U EU Jesu li nam se ispunila baš sva očekivanja?

Dulist

NOVA ERA LUKSUZA Obnovljena Villa Dubrovnik danas otvara svoja vrata gostima

Dulist