AktualnoDuList PROMO

Daikin – sustav grijanja u koji ćete se zaljubiti!

Daikin – sustav grijanja u koji ćete se zaljubiti!

Znate li da vaš sustav grijanja od sada može pokretati i jedan Hybrid? Kako možete biti potpuno sigurni da je u svakom trenutku vaš sustav grijanja štedljiv? Može li vrhunski komfor vašeg životnog prostora biti cjenovno prihvatljiv? Kako odlučiti da li se grijati na električnu energiju ili plin i koji će energent biti povoljniji i dostupniji?

Živimo u tehnološko doba gdje smo kao korisnici postavili visoke zahtjeve pred veliku većinu uređaja i opreme koju svakodnevno koristimo. Tražimo da budu jednostavni,da dobro izgledaju, da nam osiguraju maksimalan komfor, da većinu toga odrade sami bez nas na način kako nam najviše odgovara i u najnovije vrijeme jako pazimo da je sve što koristimo izrazito učinkovito.

DAIKIN ALTHERMA HYBRID
Daikin kao vodeći svjetski proizvođač najučinkovitijih dizalica topline, na tržište donosi novi proizvod za koji su glavne vodilje pri razvoju bile najniži mogući troškovi grijanja, hlađenjai pripreme potrošne tople vode za korisnika i mogućnost prilagodbe tržišnom kretanju cijena energenata – Daikin Altherma Hybrid.

VISOKE PERFORMANSE
Daikin Altherma Hybrid je spoj najbolje europske dizalice topline i kondenzacijskog bojlera izrazito visokih performansi i na najučinkovitiji način koristi 2 energenta, električnu energiju i plin. Ova dizalica topline putem velikog i preglednog zaslona omogućava korisniku direktan unos cijena energenata koje koristi i jedinstvenom logikom upravljanja u svakom trenutku osigurava najniže moguće pogonske troškove bilo da se radi o hlađenju, grijanju ili pripremi potrošne tople vode.

ZA NOVOGRADNJU I POSTOJEĆE OBJEKTE
Tijekom godine dizalica topline, kao obnovljivi izvor energije, proizvede i do 70% energije za grijanje doma, a kompaktnost i unutarnje i vanjske jedinice omogućavaju minimalnu potrebu za tehničkim prostorom, dok autonomija od 20 metara udaljenosti između jedinica daje opciju smještanja iznimno tihe vanjske jedinice bez utjecaja na vizualnu atraktivnost objekata. Ove karakteristike ne limitiraju primjenu Daikin Altherma Hybrid samo na nove objekte, već je omogućena ugradnja svakako i na postojeće jer nema potrebe za promjenama unutarnjih komponenti sustava grijanja. U odnosu na troškove rada klasičnih sustava grijanja, Daikin Altherma Hybrid štedi najmanje 35% sredstava, a u nižim temperaturnim režimima rada (konvektori dizalica topline, podno grijanje) i do 50% što omogućava brzi povrat investicije korisniku. Uz sve to, uređaj je prihvatljiv u državnim programima sufinanciranja za povećanje energetske učinkovitosti objekata.

JEDINSTVENA TEHNOLOGIJA IZ DAIKINA
Korištenjem Daikin Altherma Hybrid dizalice topline nikad ne napuštate zonu komfora vašega prostora, uz minimalne troškove pogona koje sustav nadzire samostalno inteligentnom upravljačkom logikom. Ovaj uređaj izvor je grijanja za budućnost jer je ekološki prihvatljiv, lako se koristi, štedi energiju i osigurava optimalnu temperaturu u domu neovisno o vanjskim vremenskim uvjetima.
Ne možemo znati što nam nosi budućnost, kakva će biti ekonomska situacija, kolika će biti cijena energije. Jedina sigurna stvar je da ćemo uvijek morati platiti račune za energiju.
Dakle, zašto ne investirati danas u Daikin Altherma Hybrid i biti spremni za budućnost.

Posjetite Daikin trgovinu na adresi Josopa Kosora 46, i izaberite klimu kakvu zaslužujete. Radno vrijeme: 8 – 15 sati. Kontakt telefon: 020/418-500

Daikin

Pročitajte još

TURISTIČKE BROJKE U DUBROVNIKU ‘Odličan početak sezone’

Dulist

16 ROTACIJA TJEDNO AMSTERDAM – DUBROVNIK Značajno povećanje broja letova nizozemskog avioprijevoznika

Dulist

[FOTO] OBILAZAK CESTE ZA BOSANKU Franković najavio: Uskoro sastanak s konzervatorima oko lijevog skretača!

Dulist