Grad

‘ANICA SAMBRAILO nije sebi priskrbila niti lipe u ovih dvadeset i nešto godina od udruge koju vodi!’

'ANICA SAMBRAILO nije sebi priskrbila niti lipe u ovih dvadeset i nešto godina od udruge koju vodi!'

Prenosimo priopćenje dubrovačke odvjetnice Viktorije Knežević vezano za objavu vijesti o podnošenju kaznene prijave protiv Anice Sambrailo, objavljene danas tijekom popodneva.

ANICA SAMBRAILO nije sebi priskrbila niti lipe u ovih dvadeset i nešto godina od udruge koju vodi!

Da jest pa valjda bi bio niknuo barem bazen ispred njihove obiteljske kuće ili bi sebi kupila auto, a ne se vozila autobusom pored vozačke koju posjeduje!

Ovako vam izgleda PAKOVANJE na dobri stari hrvatski način, kad vas institucije koje su pod vlasti politike žele odstraniti iz javnog i svakog drugog prostora.

Svatko od vas koji ovo čitate je barem jednom u životu nešto prijavio i to vrlo vjerojatno ozbiljnu nepravilnost. I što se dogodilo? Jedno veliko NIŠTA jer se na pravi kriminal zatvaraju oči.

Anica Sambrailo je policiji pokušala dostaviti DOKUMENTACIJU, konkretne dokaze koji bi skinuli sumnju sa nje, a dobila je o policijske službenice samo mail da dođe pokupiti svoju dokumentaciju jer njih to nije zanimalo.

Zvali su je da da iskaz, a nisu htjeli uzeti dokaze! Što bi tada odvjetnik učinio nego savjetovao klijentu da se brani šutnjom, dok spis ne dođe do suda i dok ne budemo imali fair play uvjete za iznošenje obrane!?

Zanimalo ih je samo da očiglednu pogrešku žene koja je od udruge bila plaćena za knjigovodstvo, iskoriste i prikažu kao kazneno djelo. To što je ta gospođa iz svog neznanja napravila u normalnim okolnostima vjerojatno ne bi bio ni prekršaj.

Međutim, u ovom slučaju kad se spojilo političko nebo i zemlja da ih se uništi to je odjednom dovoljno za ovakav linč!

U danima koji dolaze ćemo nadam se imati puno bolje uvjete i pred sudom dokazati da Anica Sambrailo nije učinila ništa na štetu udruge koju vodi, da je godinama predano i požrtvovno činila sve što je u njezinoj moći da ta udruga opstane.

A svim onima koji u ovom sudjeluju mogu samo poručiti, tko se mača lača, od mača i pogiba!

P.S. Posljednje iako ne najmanje bitno, na dan kada je bila sjednica Gradskog vijeća na kojoj se govorilo o Žarkovici, na Žarkovicu je došao geodet sa dronom koji je snimao sve nekretnine gore. Baš me zanima što će niknuti gore!

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist