Aktualno

DA GA ŽENA NE ‘ZADAVI’ Pomozimo Davidu naći vjenčani prsten!

DA GA ŽENA NE 'ZADAVI' Pomozimo Davidu naći vjenčani prsten!

Na redakcijski mail jučer nam se javio vidno zabrinuti posjetitelj grada, David Martin, koji nas je zamolio za pomoć!

Naime, David je u Dubrovniku, na službenom putu, izgubio vjenčani prsten, u hotelu Argosy. Stoga nam je uputio i mail za pomoć, u kojem je detaljno opisao prsten!

U Hotelu Argosy ili okolici izgubio sam vjenčani prsten, zlatni, manji. S unutrašnje strane ugravirano je ‘ROCIO SIEMPRE CONTIGO 5-7-2014’. Vjerojatno i sami znate koliko mi znači, ima veliku sentimentalnu vrijednost za mene. Ukoliko ga vidite, javite se na 0034678797379 / David. Nudi se velika novčana nagrada. Hvala!

Inale, David nam je ukratko i pojasnio zašto je u Dubrovniku. Naime, došao je sa svojom tvrtkom na odmor, te je posljednja dva dana uživao u krajoliku, iznajmili su Tirenu za đir, uživali u UEFA cupu, no jučer za vrijeme doručka primjetio je kako – nema prstena!

-Otrčao sam u sobu, ali nije bio tamo. Supruga mi je poručila da ću ostati u Hrvatskoj koliko god treba, te da se ne vraćam bez prstena. Moram ga pronaći ukoliko želim i dalje imati ženu – kaže David. Ima li bolji razlog za pomoći mu?

Inače, David i njegov a supruga zajedno su još od srednje škole, ukupno 14 godina. On ima 32 a ona 29 godina.

-Naše vjenčanje bilo je san snova, stoga je i prsten važan dio mog života.Natpis ugraviran u njemu znači ‘Rocio uvijek s tobom’, a datum je dan našeg vjenčanja prije dvije godine – piše David.

Ukoliko ga vidite, ponavljamo broj:

0034678797379 / David

A možete se javiti i nama:

info@dulist.hr / 020-350-670

 

Pročitajte još

Britanski turoperator povećava broj zračnih linija prema hrvatskoj obali

Dulist

Svjetski je dan slobode medija

Dulist

‘DA SAM JA NEKO’ Enis Bešlagić s autorskom predstavom stiže u Dubrovnik!

Dulist