Grad

Cvijeće i svijeće za poginule uz 31. obljetnicu oslobođenja Rijeke dubrovačke

U povodu 31. obljetnice oslobođenja Rijeke dubrovačke predstavnici Grada Dubrovnika i gradskih kotareva Komolac i Mokošica položili su cvijeće i zapalili svijeće na mjestima pogibije, spomen obilježjima i posljednjim počivalištima poginulih za vrijeme Domovinskog rata na području Rijeke dubrovačke.

Pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Matilda Krile Prkoča i pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić iskazali su počast poginulima kod spomen obilježja na području gradskog kotara Mokošica, dok su pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić i gradski vijećnik Krešimir Marković položili vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja na području gradskog kotara Komolac.

Poslijepodnevni program u znak zahvalnosti i pijeteta za sve poginule hrvatske branitelje i civile nastavit će se kod Spomen obilježja na Osojniku u 18:00 sati i kod centralnog spomenika u Komolcu u 18:30 sati, dok će u 19 sati biti služena sveta misa za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, u Župi Presvetog Spasitelja u Mokošici.

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

[VIDEO] Strojevi na gradilištu ‘Čačićevog’ doma utihnuli zbog produženog vikenda?

Dulist

SLIJEDI LI ZAMJENA S DUBOM? Provjerili smo što se događa s borovima podno tvrđave Lovrjenac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija