Hrvatska

Croatia Airlines: Iskoristite jeftine letove za europske prijestolnice

Croatia Airlines: Iskoristite jeftine letove za europske prijestolnice

Od utorka (21. siječnja 2014). do subote, 25. siječnja 2014., vrijedi posebna ponuda Croatia Airlinesa s promotivnim cijenama povratnih zrakoplovnih karata za letove iz Hrvatske u deset europskih odredišta.

Povratne karte za letove iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim i Zürich dostupne su već od 129 eura, javljaju iz nacionalnog avioprijevoznika. Po istoj cijeni karte su dostupne i putnicima na letovima iz Osijeka (via Zagreb) u navedena europska odredišta i to u sklopu suradnje Croatia Airlinesa i Trade Aira.

Cijene se odnose na karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke i uključuju pristojbe zračnih luka, naknadu za izdavanje karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage do 23 kg, hranu i piće u zrakoplovu, tiskovine, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.

Broj karata po promotivnim cijenama ograničen je, a trebaju se iskoristiti u razdoblju od 1. veljače do 13. travnja ove godine.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist