Grad

ČOVJEK NA ZEMLJI Festival o zaštiti prirode i održivom razvoju u Dubrovniku


Udruga Čovjek na Zemlji poziva sve zainteresirane na šesto izdanje festivala o zaštiti prirode i održivom razvoju koji će se događati od 26. do 29. svibnja u Dubrovniku.


Ovogodišnji festival nudi niz zanimljivih radionica, predavanja i filmova na teme prirodnog čišćenja životnog prostora, alternativnog financiranja udruga, suhozidne gradnje, permakulture, kompostiranja, filcanja vune, održivog putovanja, te prirodne njege trudnica i beba.
Program će se odvijati u Art radionici Lazareti, Parku Orsula i Narodnoj knjižnici Dubrovnik. U subotu, 28. svibnja, u sklopu zabavnog programa nastupit će agro-pop atrakcija OPG ili Opičena poljoprivredna glazba.

Ulaz na sva događanja je besplatan, a za sve informacije i prijave na radionice udruga je dostupna na e-mail adresi : covjek.na.zemlji@gmail.com

Festival Čovjek na Zemlji odvija se pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ IZRAZIO SUĆUT ‘Ime Željka Đapića bit će trajno zapisano i zapamćeno u dubrovačkom sportu’

Dulist

TUŽNA VIJEST Napustio nas je trofejni judo trener Željko Đapić

Dulist

DPDS PROSLAVIO VRIJEDNU OBLJETNICU ‘Sve ono čemu se dive UNESCO i ICOMOS rezultat je sedam desetljeća rada’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija