Politika

‘ČOVJEK IZ PUKA’ Picula skuplja potpise ispred Sponze, velik odaziv građana!

Kandidat za gradonačelnika Vlaho Radovčić Picula počeo je s prikupljanjem potpisa za svoju kandidaturu, a sudeći po interesu može se slobodno reći kako su naši sugrađani podržali Piculinu kandidaturu.

Kako se može saznati od njegovog voditelja kampanje Mladena Beša, interes za potpis je ogroman, a osim pred Sponzom, građani potpis podrške Piculi mogu dati u pizzeriji La Luna te na još jednoj lokaciji u Lapadu.

Podsjetimo, ‘čovjek iz puka’ Vlaho Radovčić Picula već nekoliko tjedana pod motom ‘Vaš glas za bolje malo sutra!’ vodi aktivnu predkampanju za predstojeće lokalne izbore na kojima planira izaći s kandidaturom za gradonačelnika te s listom za Gradsko vijeće. Saznajemo kako su imena ljudi s liste već poznata i da su vrlo znana, ali po običaju iz Piculinog izbornog stožera taktiziraju, ne otkrivaju sve karte.

Na fotografijama koju nam je ustupio Piculin izborni stožer može se osjetiti sjajna atmosfera koja vlada za stolom za prikupljanje potpisa, a na jednoj fotografiji legenda Šipčina i Gruža Bobo Krkić daje svoj potpis za Piculu.

Inače, kandidat Picula sa svojim PR-om Bešom od 17 sati na HR Radio Dubrovniku gostovati u emisiji “Đirata tirada od Grada” Borisa Njavra. Emisija ide uživo, telefoni su otvoreni pa eto prilike za izravan kontakt glasača s Piculom.

Ovom vrijedi dodati kako će DUTV večeras u 19.45 sati reprizirati emisiju “Grad u kvadru”, u kojoj je među ostalima gostovao i Vlaho Bruer Kemija, koji je preminuo prije tjedan dana.

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija